od wendy 14. 4. 2005 10:22
Brouk: Sám bych to neřekl líp. Když jsem vybíral auto (jsme jenom sami s přítelkyní, a potřebuju jezdit akorát do práce a jednou za měsíc na Šumavu, jednou za rok možná na dovolenou), nejdříve jsme chtěli faceliftovanou fabii elegance, 1.2 12V, nejspis combi. Jenže se nám nezdála cena, která by i s výhodou od prodejce činila kolem 370000. Tak jsem si říkal, že si udělám radost hlavně sám sobě a dovezu si z Německa nějaký málo jetý hot-hatch, asi Peugeot 206 S16 s dvoulitrem. Ale pak sem uviděl nabídku průhonického Hyundaie, kdy ke getzu max dávali před vánoci ještě sadu zimních gum, radio s cd, zámek řadicí páky a přední mlhovky zdarma (souhrnná cena asi 25000,-). Neváhal sem ani minutu, a dneska jsem ze svojí volby šťastnej. Autíčko je to pěkný, živí a docela málo žere.
Upír: Díky za info, fabie combi určitě není špatná volba, mě ale nakonec víc vyhovoval právě getz. Ten kufr nepotřebuju, až přijde rodina, tak prostě koupíme něco většího, a dneska jsem přesvědčenej, že to bude opět Hyundai.