Hyundai IONIQ 5

Chevrolet, Hyundai, Kia

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod McGyver2 4. 8. 2021 21:20

https://www.hyundai.com/cz/modely/ioniq-5.html

Moc mě to nenadchlo, provedení nic moc

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
VW Golf Variant FL Style 150 HP man 10/2024, Fabia III Combi Ambition 10/2015
McGyver2
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 8. 2021 21:20

Oltcit
anonymni

Odeslat příspěvekod Major Kure 4. 8. 2021 21:28

Pekny retro. Jedeme od zacatku.
Major Kure
Veterán

Odeslat příspěvekod Redlajn 4. 8. 2021 21:30

Zajímavý. Spíš asi nehezký, ale možná na živo bude fajn a nechápu, proč má každý Elektro auto ten recyklovanej vnitřek. Přijde mi to jako trapná póza.
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod PatV 4. 8. 2021 22:53

Nejlepší je zadní sklo ke kterýmu nejde přikoupit stěrač.
PatV
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 5. 8. 2021 03:34

Redlajn píše: a nechápu, proč má každý Elektro auto ten recyklovanej vnitřek. Přijde mi to jako trapná póza.

+1
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Ruman001 5. 8. 2021 06:22

hodně mě to připomná, když jsem jednou ve slabé chvilce uvažoval pro ženu citrona C4 cactus....ale jakmile jsem tam sedl a ošahal ho(auto-ne prodejce)..bylo jasné, že tady kšeft nebude..
CLS 500 w218 SB
Ruman001
Štamgast

Odeslat příspěvekod JardaB 5. 8. 2021 07:06

no ten interier vypada hodne retro.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Moucha 5. 8. 2021 07:21

Divny jsou ty sedacky
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod stealth01 5. 8. 2021 07:49

Nádherné auto. Příští týden se snad projedu. Interiér bych nehodnotil, ale vzhledem k výbavě je 1,6 mio skoro zadarmo. Q4 50 etron v mé konfiguraci vychází na 2,1 a nemá takovou výbavu. Jasne u Audi dostanu desítky procent dolu, ale porad se nepriblizim Huyndai. Na značky a prémii si samozřejmě už nehraju (po 12 letech zkušeností s “premiovou kvalitou”). Vynikající poměr výkon / cena, až se bojím, ze to Huyndai zdraží.
stealth01
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 8. 2021 07:53

koukam, ze utek od realneho sveta je u tebe proste dokonany. 1,6 skoro zadarmo. Jo jdi to rict tem 80% lidi, kteri na to nebudou mit ani nahodou a za par let jine auta nekoupi... ty dvanactileta zkusenosti s premii
anonymni

Odeslat příspěvekod puk123 5. 8. 2021 07:53

Vnitřek patří do Lego koutku.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod stealth01 5. 8. 2021 08:04

Goes: proč bych to někomu měl říkat? Co je reálný svět? Proste pro někoho je to skoro zadarmo a pro někoho je to nedosažitelná meta. Až budeš dávat tolik peněz potřebným co dávám ja, tak se o tom můžeme bavit.
Pro mě je tvůj komentář naprosto tragicky debilní. Sorry.

Edit: když bude stát 10 kg zlata 1,6 mio a ja prohlásím, ze je to vzhledem k váze skoro zadarmo, taky na mě vytasíš všechny ty sociálně slabší, kteří si deset kilo zlata nemůžou dovolit? Úplně stejná “logika”.
stealth01
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 8. 2021 08:37

Krasna ukazka primarniho zameru cloveka, co nekomu neco da. Ne pachat dobro, ale pak o tom hlavne hlasat, jak rozdava napravo a nalevo, aby vypadal jako lepsi clovek. Kdyz te to bavi ,tak tu sumu napis, budes jeste lepsi clovek. A kup si i inzerat v novinach a napis tam jak pomahas druhym, je dulezite o tom mluvit nahlas, clovek pak vypada jeste lip.

A co kdyz davam potrebnym 3x vice nez ty. Tak co pak udelas. Budes mlcet, nez to dorovnas abychom se o tom mohli bavit?

Ale jo, jsi ted ten lepsi clovek, novodoby ekolog a PR samaritan.
anonymni

Odeslat příspěvekod stealth01 5. 8. 2021 08:43

Chytáš se jedné věty. Klasika. Pokud jsi viděl mé streamy, tak tam jsem řekl, ze se nikdy o této věci nebavím. Kdybych něco někde hlásal, tak každý komentář začínám tímto “hlásáním”. Ja jsem jen reagoval na hloupost, kterou jsi napsal.
Čekal bych něco jako sebereflexi, ale teď mi je jasné, ze se vlastně bavím se starým dobrým Goesem, který se snaží a snaží a snaží a snaží. Nic nevychází, protože argumenty jsou proste argumenty a hloupost zůstává hloupostí.
stealth01
Pozorovatel

Další stránka