Hyundai i 20 nebo Dacia Sandero

Chevrolet, Hyundai, Kia

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Co koupit
Dacia Sandero 35 %  58%  [ 35 ]
Hyundai i20 25 %  41%  [ 25 ]
Celkem hlasů : 60

Odeslat příspěvekod soban 21. 11. 2013 15:53

Semtam když na to mrknu tak mě přechází zrak co za p*****y se zde řeší. :-) A někdy mi to nedá....
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S-Tony 21. 11. 2013 20:46

i20 má tragický podvozhek, časté problémy s otáčky na volnoběh a vůbec hodně dorbností se pořád kazí.
Sandero je zase taková zastaralá verze renalutu s tragikým motorem, žere a nejede. A podvozek to má na úrovni žigulíku.
Takže to je prašť jak uhoď.

Si zapoměl dát do výběru ještě Ranual Thalia a Škoda citygo. By si měl komplet tragickou čtyřku.

Bych raději když už levně, bral holobyt Renault Fluence.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Inventář

Odeslat příspěvekod AgentOrange 21. 11. 2013 21:32

Ve všech dostpuných testech i20 FL chválí, tak nevím..
AgentOrange
Nováček

Odeslat příspěvekod soban 23. 11. 2013 15:28

Mám i20 a není to žádná sláva, ale co chceš za ty peníze - podle mě za stejnou sumu nic jiného nekoupíš.

Jinak nevím co se u i20 sere mám motor 1,2 a bez problémů - jede to - taky pouze provedení interieru prostě není to pravé ořechové samý plast - prostě někde se ušetřit musí....

Otáčky u 1,2 jsou bez problémů aspoň u mě, podvozek - co by jsi čekal je to kus železa a jestli narážíš na to skákání tak to je ix20 ovšem i u i20 je zadní náprava podobná a mě nic neskáče.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod x-bat 27. 11. 2013 12:27

i20 mam 4,5 roku a za tu dobu jsem nemel zadny problem (motor 1.4), stale do neho prakticky liji pouze benzin. Co se tyce kvality, tak je jasne, ze za tu cenu nelze cekat zazraky :-)
Podvozek je tvrdy, takze citis kazdou nerovnost - na druhou stranu poznas vyhody v zatackach.
Plasty uvnitr - ony to maji auta za tu cenu jinak?
Servis - rocni servis pravidelne cca. 5tis. v Brne. Cena se da samozrejme stahnout, pokud si clovek bude vozit vlastni olej, domluvi se, co chce a co nechce udelat apod. Ja to neresim.

Urcite bych se toho auta nebal...
x-bat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jean ViC 27. 11. 2013 19:35

spitfireXIV píše:A až pudeš to hospody, tak si vem svůj řízek a čaj v lahvi od octa. :D

:tleskani
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod palmexman 23. 7. 2014 20:23

Tak jsem si i20 ted na tyden pujcil...maji ten tyden zdarma zapujceni...auto nemam, tam s tim dam dovolenou na Šumavě. Pak dam recenzi.
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Inventář

Odeslat příspěvekod FastCar 23. 7. 2014 21:09

Příšerný obě dvě auta. i20 je fakt hrozný auto. Nikde jsem se necítil tak stísněně jako tam z těch menších aut. To už raději Nissan Note, Punto, něco takového..
FastCar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pech. 25. 7. 2014 23:00

D1.8T píše:
ajif píše:
D1.8T píše:Za mě taky i20. Prověřená technika kvalitního francouzského výrobce mě neoslovuje, naopak s Hyundaiem mám dobré zkušenosti.

chápu, máš geograficky blíž ke Koreji :D

Do koree to mam asi 9kkm, do rumunska asi 2kkm. Technicky je mi ovsem Hyundai mnohem blizsi. :)

Oni stejně tu i20 montujou i v turecku, tam to je blíž jak do koreje :-)

každopádně Dáčka za ty prachy lepší... protože prostor, žádná přetvářka, výhled na odolnej podvozek bez drncání, hnije obojí, takže tenhle parametr srovnávat nebudu...
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 26. 7. 2014 06:09

Za mě Dacia už kvůli levnému servisu, když slyším kolik kolegové s i30 a i20 platí za servisní prohlídky. Pokud chtějí mít tu jejích prodlouženou záruku tak na ně chodit musí.
myšpulín
Inventář

Odeslat příspěvekod Kaner 4. 2. 2017 08:31

Jednoznačně i20. Hyundai je dnes o několik úrovní kvalitnější, spolehlivější, bezpečnější a solidnější značka aut než Dacia, Škoda atd.
Zde je jeden z mnoha důkazů:
Hyundai již potřetí za sedm let nejkvalitnější značka v Německu podle Auto Bild 2016. Známky jako ve škole.
1 Hyundai 2,14
Mazda 2,14
3 Mini 2,33
4 Kia 2,43
Toyota 2,43
6 Volvo 2,57
7 Mercedes 2,71
Opel 2,71
9 Nissan 2,86
10 Audi 3,0
BMW 3,0
Dacia 3,0
13 Ford 3,14
Renault 3,14
15 Peugeot 3,16
16 Fiat 3,2
17 Citroën 3,33
Seat 3,33
19 Skoda 3,43
VW 3,43

http://www.autopolis.sk/novinky/hyundai ... ality-2016
http://www.autopolis.sk/storage/app/med ... tobild.pdf
Kaner
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 4. 2. 2017 10:37

Hnujdé nejkvalitnější :D :D :D
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod Arnie J 4. 2. 2017 11:32

Když sme u toho, to tam nemají hondu?
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 4. 2. 2017 11:36

Asi prodává příliš málo aut. Každopádně je to další pěkná odpověď na ten wolffího výkřik z týdne, že prý Fiat není nikdy v podobných statistikách na chvostu :D
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod polda 4. 2. 2017 12:10

Když vidím v čele Mazdu a nakonci Škodu a WV, to zas je statistika.
polda
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka