Kde mia Kia 7 let zaruky? Ma 7 let nebo 150tkm, co nastane drive. A ono 21tkm rocne zase neni moc..
Kvalita, spolehlivost, vyspělá technologie a použité materiály ve vozech Kia nám dovolují nabídnout našim zákazníkům výjimečnou záruční dobu 7 let nebo 150 000 najetých km na vůz a dokonce 12 let na prorezavění karoserie. Naše záruka je přenosná na dalšího majitele vozu, výrazně tak přispívá k zachování vysoké zůstatkové hodnoty a pomůže při dalším prodeji vozu.
Navic vyjimky:
- na lak je zaruka jen 5 let nebo 150 tkm
- audio + navigace jen 3 roky
Dale zaruka je pouze na veci, kde je vada materialu nebo zpracovani.
Dale se zaruka nevztahuje na to, kdyz se autu zvysi hlucnost, na spotrebu oleje apod. Na povrchovou korozi. Navic u te koroze se zaruka nevztahuje ani na treba kysely dest, ale jen na vady materialu, takze koroze od soli apod. taky smula.
No je sranda si cist ty slavne 7mi lete zarucni podminky

V podstate zaruka na urovni dvoulete u konkurence s malym benefitem.
-- 29. 9. 2014 15:26 --PC-Hráč píše:D1.8T : pár měsíců, teď jsme byli v Německu malá dovolená přes 2000km najeto za necelý týden, většinou dálnice +- 120kmh, 3 lidi + kufr, trocha okrsek + pár měst a rovných 5.9 litrů ukazoval počítač, i kdyby o nějaké deci kecal, výborný výsledek. Z osobních pocitů můžu říct, že dojem z cestování, byť je to nižší střední třída, to auto udělalo výborný díky především prostornosti, pohodlí a odhlučnění. Třeba po skoro tisíci kilometrech v kuse jsem z auta vylezl čilý jako rybička a vůbec nebyl unavený, super.
Ve Frankfurtu jedna známá měla i30 se stejným motorem (teda aspoň si myslím, že jsou stejné) a brečela, že jí to žere přes 7 litrů, večer jsme jeli na malý výlet jejím autem, řídil jsem (30 město/70 okrsky+dálnice) a když tam svítilo jednu chvíli 5,7 tak nechápala, pak to díky hustému provozu skončilo na 6,3. Říkám neustále, že řízení je o přemýšlení, logicky, když vidím z dálky, že skáče červená nebo budu muset brzdit, tak vyřadím nebo dobrzdím motorem, znám lidi co jezdí nesmyslně nervózně brzda plyn a pak brečí, že jim 1.9TDI jezdí za 6,5 a sousedovy za 4,5.
Pokud meris tak 150 cm, verim, ze muze byt jizda v tom aute komfortni. Ja mam 188 cm a po nejakych 200 km jsem vylezl ven a dolamany jak uz dluho ne. Ano, jsou na trhu jeste i mene komfortni auta, ale moc jich clovek nenajde. CO to zere netusim, kdyz sme jeli ve 4rech a chtel sem udrzet s 1.6 dizlem dalnicni tempo, takze tempomat a 140, tak sem dojel do Prahy za najekych 7 litru, coz bezne jezdivam za mene s tim mojim kramem. K tomu pomerne hlucne auto, jak od gum, tak svisticiho vzduchu.
Ano v ramci segmentu kde to je, to odpovida i cene. Nicmene mluvit o tom jako o komfortnim vo becne rovine to ani nehodou.