MELLO píše:Si snědl nějak moc vtipné kaše po ránu ne?
Lehni na hadr...
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
MELLO píše:Si snědl nějak moc vtipné kaše po ránu ne?
šmankote píše:A ještě něco, kucí, mám tady čerstvou nabídku na G VI 130k TSI Trendline paket Comfort a All in, xenony, 510 a metalízou...cena mírně pod půl mega.
goes píše:šmankote píše:A ještě něco, kucí, mám tady čerstvou nabídku na G VI 130k TSI Trendline paket Comfort a All in, xenony, 510 a metalízou...cena mírně pod půl mega.
all in? navi? kuze? sport paket? adpativni podvozek? 18 kola? bufik? hmmm tak to cucim jak je ten golf levny
hlobilp píše:MELLO: ono mu hrabe uz delsi dobu, jen se ted ukazal i tady, predtim opruzoval jen v diskuzich pod clanky. Snazi se byt vtipnej, ale spis je trapnej
šmankote píše:Kucí, celkem chápu, že jsem vám šlápl na korejské bebíčko, hezky si ho navzájem pofoukejte. Jestli někdo chce drandit licencovaný korejský pekáč, kde je palubka z recyklovaných kelímků na jogurt a potahy z recyklovaných pet flaček, tak je to jeho dobrovolná volba. Prostě nechápu tu volbu, no...
Dusan píše:Mne to teda taky prijde jako hodne predrazeny. Kdyz si vezmu Renault Megane III 1.9dci 130k v Privilege a dolozim veci jako senzory, vyhrivani sedacek, tak jsem na 480.000Kc katalogove ceny ze ktere urcite pujde jeste neco malo slevit. A mam modernejsi auto, s rekl bych lepsim designem a bez nutnosti jit do Korejce.
ajif píše:však na recyklaci není nic špatného.
V Tachově už prý dokonce začali s recyklací bezdomovců.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků