Motokárová fabrika - termín!

Srazy členů fóra Garáž AutoRevue.cz

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod CHiP 31. 10. 2006 00:42

Řepík: No oni nejezdí jenom do Hypernovi, po tom co jsem jednou v trolejbusu nuceně vyslechl rozhovor několika důchodců, tak vím, co celý den dělají. Vezmou letáky a pak celý den objíždění krámy a v každým koupí to, co mají zlevněný a cestou v tom trolejbuse si radí, kde mají co nejlevnější :D
Pro mě je teda výhodnější zajet do jednoho krámu a tam koupit to, co potřebuji :)
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod Moose 31. 10. 2006 00:46

CHiP píše:Řepík: No oni nejezdí jenom do Hypernovi, po tom co jsem jednou v trolejbusu nuceně vyslechl rozhovor několika důchodců, tak vím, co celý den dělají. Vezmou letáky a pak celý den objíždění krámy a v každým koupí to, co mají zlevněný a cestou v tom trolejbuse si radí, kde mají co nejlevnější :D
Pro mě je teda výhodnější zajet do jednoho krámu a tam koupit to, co potřebuji :)l/quote]

no hej přesně todle dělá muj děda ! :) dycky : hele v pondeli maj levnej cukr ! zajed tam ! ale bud tam už v 7 ráno, v 8 už nebude !!! :D

se dycky směju, páč ráno tam fakt stojej fronty duchodci co sou na fronty zvykli a co nemůžou ráno spát :D

já na to dycky radši peču a zajedu si tam vklídku navečer když je to tam bez lidí :)

stejně, ušetří na cukru 50 korun který projede když vyrazí přes cely město pro levný vajíčka... :D
a mrknete se na moje WWW ;)
Moose

Odeslat příspěvekod Řepík 31. 10. 2006 00:47

Chip: to je jejich sport, co by jinak celej den dělali :)
this is gonna be LEGEN ... wait for it...DARY!
Řepík
Inventář

Odeslat příspěvekod CHiP 31. 10. 2006 00:50

Řepík: Ještě že mám "normálního" dědu, a ten říká, že tihle důchodci, co objíždí krámy a kupují jen to co mají zlevněný jsou padlý na hlavu :D
Taky radši kupuje to levnější, ale rozhodně kvůli tomu nekrouží celý den po městě po obchoďákách, zajede jenom do jednoho :D. Občas i aby ušetřil využije služeb čsad :)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod CHiP 31. 10. 2006 00:51

Řepík: To jsi neviděl mího dědu, ten má pořád co dělat a opravdu obdivuju, co v jeho věku je schopný od rána do večera provádět :D
A rozhodně to nejsou nákupy v obchodákách, to je parketa babičky, ale on jí tam odveze tak jednou za týden :D
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod ExFun 31. 10. 2006 00:52

JackNO.1 píše:Exfun: Kounicova/Kotlářská. Přestupek 30.9., přišlo to minulý týden ve čtvrtek, vybral jsem to dnes. Proč máš vypnutý oba telefony? Dopoledne jsem chtěl volat o radu :-)>/quote]

jsem byl na obědě - mimo signál. T-Mobile je odpojený. Nemám na něj telefon.

Jel si tam na červenou?
OOOO Audi TDI Power
VW Golf Power
Beyond Fun´s life .....
Use Your IQ....
IMHO
ExFun
Štamgast

Odeslat příspěvekod Řepík 31. 10. 2006 00:52

Chip: :)

no nic, mějte se, jdu spát... Čus!
this is gonna be LEGEN ... wait for it...DARY!
Řepík
Inventář

Odeslat příspěvekod CHiP 31. 10. 2006 00:54

Řepík: Dobrou :)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod germi123 31. 10. 2006 16:17

Zdar, tak koukám, že už jste vymysleli ten čas v Hradci, (13:30-10:00), ale já bych ještě potřeboval vědět kde je ta Hypernoha ??? Z minula si pamatuju jen tu benzínku a ten kruhák jináč nic :D
germi123
Servismen

Odeslat příspěvekod Moucha 31. 10. 2006 16:21

Když se jede od Prahy tak bude vidět v pravo asi 300m od silnice, jak je první kruhák tak se na něm jede jako-by doprava/rovně a na první křižovatce doprava a hnedka doleva a seš tam. Vše je krásně vidět
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Saman 31. 10. 2006 16:23

germi123 píše:Zdar, tak koukám, že už jste vymysleli ten čas v Hradci, (13:30-10:00), ale já bych ještě potřeboval vědět kde je ta Hypernoha ??? Z minula si pamatuju jen tu benzínku a ten kruhák jináč nic :D//quote]

Nic si z toho nedelej, ikdys sem v HK bydlel a mam to tam co by kamenem dohodil a zbytek dojel, tak si taky nemuzu vybavit ze pri prijezdu od Prahy je nekde Hypernova :hm .
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod Saman 31. 10. 2006 16:26

Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod germi123 31. 10. 2006 16:35

To zas bude porod :D, já když přijedu od Jičína uvidim tu Hypku nebo né ?
germi123
Servismen

Odeslat příspěvekod Saman 31. 10. 2006 16:37

germi123 píše:To zas bude porod :D, já když přijedu od Jičína uvidim tu Hypku nebo né ? /quote]

ne
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod Jim 31. 10. 2006 16:46

germi123 píše:To zas bude porod :D, já když přijedu od Jičína uvidim tu Hypku nebo né ? /quote]

koukám, že nejsem sám, kdo má problém s orientací... Mr. Green
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX
BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
Jim
TDI tuner roku 2007

Předchozí stránkaDalší stránka