Cena za pneuservis - je to normalni?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Arnie J 21. 5. 2025 00:18

kdo se vzteká?

nic si nevymýšlím, nějak nemám potřebu a ani mě nenapadá, proč bych měl ... spíš jsem kokot, že se bavím s takovým kokotem, co platí trojku za přezutí a ještě u toho chrochtá blahem

a ano, 4x700 je 2800, to je "trojka"
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 21. 5. 2025 00:22

aha takze 800 pro tebe neni asi litr ale 2800 je “trojka” chapu ten fer pristup jak se ti hodi.

hele bezna cena prezudi za disk je 5-7 stovek. nekde vic nekde min. cena co mi pripada ok. ntaky se nechodim strihat za 80 kc bo mi to pripada trapne byt nekdo za to je ochoten delat. ja toto podporovat nebudu.

ze to nemuzes rozdychat a stredobot tveho zivota je honit se za korunovymi usporami proc by ne. lepsi takovy konicek nez zadny.

2780 kc sme platili ted v dubnu. z toho je 800 uskladneni a zbytek prezuti. takze dokonce pod 500. omlouvam se.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 21. 5. 2025 00:25

Stejně si myslím, že výroba sestavy disku a pneumatiky za ty 3000 je ve výsledku levnější než ta za 800.

Já jsem přesně ten kokot co rád tu trojku zaplatí. Teda v případě, že za to dostanu adekvátní službu.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Goesson 21. 5. 2025 00:26

predavam ti stafetovy kolik
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 21. 5. 2025 00:26

Což jsem tu kdysi dával ukázku a jardaB se mě posmíval a možná i další.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Arnie J 21. 5. 2025 00:28

Goesson píše:aha takze 800 pro tebe neni asi litr ale 2800 je “trojka” chapu ten fer pristup jak se ti hodi.

hele bezna cena prezudi za disk je 5-7 stovek. nekde vic nekde min. cena co mi pripada ok. ntaky se nechodim strihat za 80 kc bo mi to pripada trapne byt nekdo za to je ochoten delat. ja toto podporovat nebudu.

ze to nemuzes rozdychat a stredobot tveho zivota je honit se za korunovymi usporami proc by ne. lepsi takovy konicek nez zadny.

2780 kc sme platili ted v dubnu. z toho je 800 uskladneni a zbytek prezuti. takze dokonce pod 500. omlouvam se.

no tak ty dáš blbé data a pak se chceš o něčem bavit :oboze

jinak 800 vs litr je 20% odchylka a 2800 vs 3 litry je 7%, to první je moc, to druhý je v pohodě, chápeš

mně je jako docela volný, kolik platíš... jestli někdo něco nemůže rozdýchat, tak seš to ty, ty středobote

Goesson píše:tak mi ukaz kde maji komplet prezuti za 2 kila kolo. zajdu si ty kokoty vyfotit co si nevazi casu

Goesson píše:nikam nemusim. cekam na ten servis za 2 kila kolo

Goesson píše:delej. nahod ten “asi litr” pochlap se

Goesson píše:negugli tak vehementne

-- 21.5.2025 00:31:19 --

evlo píše:Já jsem přesně ten kokot co rád tu trojku zaplatí. Teda v případě, že za to dostanu adekvátní službu.

toto je důležité
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod evlo 21. 5. 2025 00:32

očekávam tohle, protože bez tohodle v aktuální realitě kvality pneumatik je to hodně o náhodě jak to dopadne
je teda pravda, že moderní auta mají schválně dementní podvozky a eps co to filtrují
Obrázek

a je mě samozřejmě jasné, že prostě tohle nemůžu chtít po běžným servisu aby dokázal vyrobit, nedej bože aby to dokázal pochopit, i když teda tam maj program pro pneuservisy, co jim vyloženě říká a kreslí co maj udělat, tak to tam ti co to dělaj nezvládnou, no
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Lukas063 21. 5. 2025 05:38

Goesson píše:predavam ti stafetovy kolik

:D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod aikoN 21. 5. 2025 06:42

Jen, co se tak namátkou podívám u nás kde jsem přezouval, tak 1300 komplet přezutí, tedy 325 / kolo:

https://www.nejkola.cz/clanky/pneu-servis/

Podnik, kde se starají o velice husté káry, navíc.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Lu_TSI 21. 5. 2025 06:57

Kompletní přezutí 18náctek(nové letní pneu) + uskladnění zimních

2000 Kč.
Lu_TSI
Štamgast

Odeslat příspěvekod brasci 21. 5. 2025 07:05

Nenarocne osemnastky, u toho vyrastu.
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lu_TSI 21. 5. 2025 07:06

Tak jsou ještě hebké a voňavé. Jako ty pneu myslím :D
Lu_TSI
Štamgast

Odeslat příspěvekod Goesson 21. 5. 2025 08:35

Arnie J píše:negúglím, píšu

takže pneuservis hír:

https://www.plyny.com/pneuservis/

naposled jsem tam byl teda 2 roky zpět a stálo to 900, tak teď by to snad ten litr mohl být

nevim co je na té ceně nepochopitelného, nepříliš kvalifikovaná pracovní síla, třičtvrtě hodiny času, stovku stojí závaží, stovku amortizace stroje když moc, takže nějakých 800-1000 za hodinu práce? kolik by takový člověk měl podle tebe brát?

tak jsem si na ten "asi" litr zavolal, kdyz teda stoji litr na vesnicich... takze 18 stoji dle pani Simony 1390 Kc.

Takze az zase budes nekde vyrvavat jak utracim jak kokot za prezuti za 1800 a jak ostatni jezdi do levnych za litr, tak zkus zapremyslet, zda naopak tobe neutika ta realita dnesnich dnu.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 21. 5. 2025 08:38

Dotaz byl na 17". Ty tvé ostatní pololži jako nechám bez povšimnutí.
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 21. 5. 2025 08:46

a pritom stacilo abys napasal, ze ses spletl a zijes v bludu. Ale pokracuj v tom lhani dal ty prezuti za litr na vesnici... tak debilne se nechat nachytat jak jsi mimo. Ale holt i polomistr arnold nema vzdy stesti.
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka