milan1570 píše:Proč sakra ojetinu ???
Kolik stojí doprodej OCTAVIA TOUR ???
Octavia tour je ojetina dřív, než sjede z linky.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
gewehr píše:pisal ze chce nieco vacsie, takze navrh touru pokladam za vtipStanda píše:...Ale bral bych uz nejakou zmenu, neco vetsiho,urcite v naftě, clio bylo puvodne urcene ...
je to pre teba evidentne sok, ale O1 nie je velkostou vnutorneho priestoru naozaj vacsia ako sucasna generacia cliamilan1570 píše:Takže OCTÁVKA není větší než CLIO ???![]()
milan1570 píše:gewehr píše:pisal ze chce nieco vacsie, takze navrh touru pokladam za vtipStanda píše:...Ale bral bych uz nejakou zmenu, neco vetsiho,urcite v naftě, clio bylo puvodne urcene ...
Takže OCTÁVKA není větší než CLIO ???![]()
Já bych raději koupil nové auto se zárukou , než kupovat
ojetinu nejistého původu s přetočeným tachometrem !!![]()
To je můj názor .
K86 píše:IVECO Tector -sice ital, v nafte, 3 lidi pohodlne a toho nakladu...
Standa píše:A chci MPV prave kvuli toho ze auto je do vysky, me se proste libi mit prostor nad hlavou, sice je to hloupost, ale v "normalnich" autech se necitim dobře, rád jezdím firemním berlingem, to je ale na muj vkus moc "uzitkove" (vite jak to myslim)
milan1570 píše:Ta OCTÁVKA bylo první co mě napadlo kvůli ceně ,
stojí 269,- tis , nejsem škodovkář .
Chtěl jsem jen naznačit , že bych raději šel do nového !!
richie píše:Opel ZafiraStanda píše:A chci MPV prave kvuli toho ze auto je do vysky, me se proste libi mit prostor nad hlavou, sice je to hloupost, ale v "normalnich" autech se necitim dobře, rád jezdím firemním berlingem, to je ale na muj vkus moc "uzitkove" (vite jak to myslim)
akym berlingom jazdis ? nejaky cas som o nom uvazoval (posledny model) ako o rodinnom aute ..
gewehr píše:je to pre teba evidentne sok, ale O1 nie je velkostou vnutorneho priestoru naozaj vacsia ako sucasna generacia cliamilan1570 píše:Takže OCTÁVKA není větší než CLIO ???![]()
MELLO píše:Tak co nám říkají fakta:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků