evlo píše:Kolik to teda stoji? 150?
Cena je uvedena v odkazovaném inzerátu - 259.000,- Kč.
(A ne, není to téma k diskusi.)
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
evlo píše:Kolik to teda stoji? 150?
Dusan píše:orgasmic píše:Toto Volvo jsme kdysi meli jako nove (2.5T) a hruza.
Vubec to nejede a zere jako prokople...navic v zatackach se to naklani jako autobus.
Jednoznacne nejhorsi SUV z obvykle trojky v te dobe.
Jeste ke kvalitam XC90. Zalezi co od toho auta cekas. Tohle je zalozenim spise takove americke SUV, neporovnatelne jizdnim projevem s nemeckou konkurenci. Auto nema absolutne zadne sportovni ambice, je urcene pro vozeni vetsiho poctu deti na fotbal a zpatky, coz plni velmi dobre. Pokud od toho cekas neco jineho, tak budes trpce zklaman, protoze jizdne to opravdu neni nic na rezani zatacek.
eLzyx píše:Nedávno jsem narazil na tento inzerát http://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo ... oFrom=list a podle fotek vypadá suprově (a ten nájezd)
3MPS píše:a dopadá to tak, o čemž hovoří nemálo majitelů na Volvo-forech.
eLzyx píše:u Volva záleží na typu sedaček. Dělají hadrové, koženkové (ekokůže) - nejčastěji bývají v kombinaci s nějakou látkou, a kombinace kůže/koženka. Já mám např. na sedacích a opěracích částech sedaček pravou kůži. Zadní strana opěradel je koženka. U zadních sedadel si nejsem jist, ty jsem zatím nemusel svlékat.
V té XC70 bude také pravá kůže alespoň co se týče "otěrových" ploch.
-- 6. 6. 2012 17:12 --3MPS píše:a dopadá to tak, o čemž hovoří nemálo majitelů na Volvo-forech.
to je divné, navštěvuji jak česká, tak zahraniční fóra, ale že by tam houfně lidi diskutovali nad podpálenými ventily u 2.5T jsem nějak nepostřehl
Pajjoun píše:Mě se tam ten motor i manuál líbí. Věřim, že nějakej aktivní řidič, kterej by byl nucenej koupit vyšší 4x4, by zrovna tohle ocenil, aby se zase až tak moc nenudil. Takže pro většinu lidí je to nezajímavý a jsou to nevýhody, ale až se časem najde takovej kupec, kterej něco takovýho hledá, tak ty prachy vysolí rovnou a bez keců.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků