Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
ultima__ratio píše:Záleží co tam máš za mapu. Jestli to je "Garmin CITI navigator", nebo "Atlas CZECH" nebo "TOPO CZECH". Já používám nejnovější TOPO CZECH Pro, což je spíše turistická mapa, ale je routovatelná a dá se podle ní navigovat, nikdy jsem se s ní nedostal do jednosměrky v protisměru, ale když v nastavení dám volbu nejkratší trasy a povolím i nezpevněné vozovky, tak mě naviguje i přes některé polní cesty. Je to jen o tom, to umět správně nastavit. Pokud jsi tam místo vozidla nastavil chodce, tak se pak nediv, že se dostaneš do jednosměrky v protisměru nebo na most pro pěšáky.
Duri13 píše:ultima__ratio píše:Záleží co tam máš za mapu. Jestli to je "Garmin CITI navigator", nebo "Atlas CZECH" nebo "TOPO CZECH". Já používám nejnovější TOPO CZECH Pro, což je spíše turistická mapa, ale je routovatelná a dá se podle ní navigovat, nikdy jsem se s ní nedostal do jednosměrky v protisměru, ale když v nastavení dám volbu nejkratší trasy a povolím i nezpevněné vozovky, tak mě naviguje i přes některé polní cesty. Je to jen o tom, to umět správně nastavit. Pokud jsi tam místo vozidla nastavil chodce, tak se pak nediv, že se dostaneš do jednosměrky v protisměru nebo na most pro pěšáky.
Ved pisem, ze nastavene tam je auto! A nedal som najkratsiu cestu, ale najkratsi cas.
Presne som cakal, kedy sa nejaky mudrlant ozve s takymto komentom
Aštar Šeran píše:Tvojí obsesi, že je chyba u letité navigace, které jsi od koupi neaktualizoval firmware ani mapy, jsem zaznamenal již dávno...
Duri13 píše:S vami je teda debata
Aby sme si to ujasnili - mam aktualne mapy City Navigator, oficialne stiahnute od Garminu, nastavene AUTO, najkratsi CAS. Ok?
V prahe naviguje zatial bez chyby, v krajskych mestach tiez. V nasom okresnom meste je to uplne naprd, posiela ma do jednosmerok, cez pesi most, cez areal nemocnice, proste same blbosti. Pritom vzdy mi to napise, ze cesta mi bude trvat 2-3 min na vzdialenost okolo 1-2 km, cize naozaj je to vyratane pre auto, chodec by to tak rychlo nedal.
Mam to chapat tak, ze s vybavou, ktoru mi poskytuje Garmin, sa v mensich SK mestach neda jazdit?
K Atlasu sa dostaneme neskor...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků