Ahoj všem,
snažím se o up-grade našeho 3 roky starého vozítka (Renault Clio) na něco většího pro rodinu (2 dospělí, 1 prcek a jeden očekávaný prcek - takže se bude vozit kočárek). Prosím, poraďte a podělte se o zkušenosti.
Combi se mi moc nelíbí, jsem příznivec MPVček. Auto by mělo být hlavně spolehlivé a bezpečné, rozumná spotřeba a do určité míry taky reprezentativní (prostě vlastnosti, které asi hledá každý

Nepočítám s novým autem, ideál by byla předváděčka nebo referenční (i když tam jsem slyšel i špatné názory). S cenou bych se chtěl vlézt do 450.000,-Kč. Co myslíte, dá se něco vybrat (začal jsem uvažovat o Citroenu C4 Picasso , Renault Scénic, Ford C-Max, Toyota Corolla Verso, Seat Altea XL, Mazda 5, apod. (některé jsou asi cenou mimo mísu). Na druhé straně obry jako grand scénic, s-max nebo grand picasso už nechci (manželka něco takového odmítá řídit a i cenou jsou už jinde). Designem se mi nelíbí Zaphira a Roomster, takže ty jsem taky vypustil.
Takže poraďte jaké auto, popřípadě Vaše zkušenosti s předváděcími nebo referenčními auty.
Díky za názory
Michal
// edit názvu, Deli