kam to speje?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod K.A.Z. 18. 11. 2005 00:47

Ja myslim, ze ropy je opravdu dostatek a, ze zdaleka to neni tak horke, jak se nam nekteri lide a media snazi predhazovat. Nechci se tu nejak rozepisovat, ale jejich politika je celkem jasna a pruhledna. Ropa za par let nebude, tim padem si muze dnes drzet svou cenu takovou jaka je, to se nam snazi neustale vsichni tvrdit, ale pravda to neni. Pravda je takova, ze toto jim vyhovuje, aby take ne, ze? Jde o to, ze i kdyz se dnes na nejakem miste jakoby vytezi vsechna ropa, zdaleka to neznamena, ze uz na danem miste ropa zadna neni, jde jen o to jit vic do hloubky, tezit jeste hloubeji do zeme, tam ropa zustava dale, ale to sebou nese velike naklady, ktere nikdo financovat nechce, proc taky a tom ze dalsi spousta nalezist je v morich, oceanech, o tom take mluvit netreba. Ale tady jsou investice takove, ze o tom ani nikdo ani moc nemluvi. A do te doby, dokud se dnesni mista nevytezi, nikdo timto smerem nepujde. A tak si na nas dal kdekdo vydelava, vcetne statu sameho. A nezapomente, ropa ridi svet! A muj nazor je takovy, ze minimalne dalsich sto let, se bat opravdu nemusime.
K.A.Z.
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Driver 18. 11. 2005 08:28

GTI DSG píše:VW se hrabe do F1, do sportovnich verzi se davaji naftaky (viz smesne mondeo ST), Porsche dela rodinne auto, Hummer se zmensuje, pneumatiky s barevnych kourem.....za chvili udela ferrari konkurenta pro Fabku a Subaru bude vyrabet supersportovni detske kocarky s nahonem na vsechny ctyri... A aby to nebylo dost goes prodal alfu a moje pritelkyne chce ridit..... Fakt spejeme do zahuby :)

Jinak lidi co budete delat az dojde ropa? Co kdyz nam lzou a za 5 let nebude po rope ani pamatky? :) Prius to asi nevyresi. Ja se z toho asi nejdriv pos... a pak umru :)

A jeste uplne mimo misu, vyviji se nejake alternativni palivo pro letadla? Mne osobne by se na Novy Zeland na rogalu nechtelo. A vodikove rakety asi nebudou to prave orechove ... :D

Jinak ne ze bych se po vecerech nudil.. 8)


Ferrari zadnou konkurenci pro fabku udělat nemuze, protoze jedine VW group ma svoji super HTP technologii, na kterou prostě ferrari nikdy mít nebude :c))))
Das Auto
Driver
Štamgast
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mayklmaykl 18. 11. 2005 10:25

to je pravda....podle informací těžebních výzkumů je ropy 3 pr.de.le.....tj. nejméne na 50let těžby obvyklými způsoby,cena současná téměř ropná krize byla vyvolána tím,že se neinvestovalo do výzkumu a způsobů těžby ropy což se ted udelalo a ropy je žew nevědí co s ní takže vývoj cen má spět až k polovine současné ceny za barel.... proste drive se ropa vyplavovala ted to bude nejak jinak...
mayklmaykl
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod MAN737 23. 11. 2005 20:01

Porsche dělá Offroady
Škoda luxusní limuzíny
Chevrolet koupíš kolem 190.000Kč nový
Lada se chystá na okruhy
Mercedes koupíš i třídveřový
Alfa,Jaguár dělají kombíky.. (Dacia za pár okamžiků také)

Před pár lety by se tomu každý smál,ale unifikace a snižovaní nákladů hovoří za vše.Budoucnost bude zábavná..
:o
MAN737
Štamgast
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kubakod 23. 11. 2005 21:02

Jeden muj kolega delal jako diplomku projekt letadla, ktere bylo pohaneno elektromotorem a vodikovym clankem, na papire to fungovalo a realizovatelne to bylo taky, ale slo o male letadlo, ne dopravak...
Jinac, svet se v pr.del obraci.
kubakod
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod bob ash 23. 11. 2005 22:37

737888840 píše:Porsche dělá Offroady
Škoda luxusní limuzíny
Chevrolet koupíš kolem 190.000Kč nový
Lada se chystá na okruhy
Mercedes koupíš i třídveřový
Alfa,Jaguár dělají kombíky.. (Dacia za pár okamžiků také)

Před pár lety by se tomu každý smál,ale unifikace a snižovaní nákladů hovoří za vše.Budoucnost bude zábavná..
:o=/quote]


Chevrolet je sociální auto, co jinýho od něj čekat :)
bob ash
Štamgast
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod rybomil 6. 12. 2005 14:18

Cauves bratři na kolech.
Tak nám včera zas NOVA TV předvedla ve výměně manželek jak spářený " rodiče" fláknou v Domažlicích na náměstí dítě do Favouše a jedou. Připoutat děti do sedaček nebo sebe do pásů ani náhodou.
Nevyvolený taky prudce odjízděj od vily RAVkou nepřipoutaní.Hlavně že se plácaj prachy na reklamní šoty Besipu a praxe i v TV vypadá jinak.
rybomil
Kolemjdoucí

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků