Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
NoSwearek píše:Arnie J píše:Hej já takyTeď jsem cestou do HR tu předposlední benzinku vynechal že se mi nelíbila a že na tu další to vyjde. No začalo to být dost do kopce, takže nakonec jsem jel 5 km do kopce s dojezdem 0 a musel jsem vzit za vděk benzinkou na opačné straně dálnice (což úplně nesnáším a normálně bych se tam přes most a kruháče nikdy nesral)
Já asi nejhůř dopadl při cestě do Rakouska, když jsem měl jako slu C43. Na končící rezervě jsem přijel na pumpu a měli zavřený stojany se 100 oktanem. A i když slu, tak jsem vždy držel tankování prémie (jen psychologie) a řekl si, že teda pojedu dál... Ženu teda můj nápad moc nenadchl. Skončilo to tak, že jsem 10 km jel v pravým v závěsu za kamionem a natankoval o 1l víc, než je nádrž + rezerva. Takže prostor v trubkách byl, ale znamenalo to asi 15km s dojezdem 0 a zas tak jsem tomu baby-AMG nevěřil.
Až do Salzburgu se mnou od Mnichova nemluvila a jen se na mne dívala jako na totálního kokota.![]()
impact píše::) Rozhodně je dobrý vědět, kolik ještě můžeš ujet, když už ti dojezd ukazuje nulu. Občas je to docela překvapení (je možné i skoro 100km).
Tomas B píše:Přesně tak....se musím smát, "jel jsem 5km na nulu"To musely bejt nervy
![]()
Na nulu jezdím skoro každý tankování, teď naposledy cca 30km.
Tomas B píše:Přesně tak....se musím smát, "jel jsem 5km na nulu"To musely bejt nervy
![]()
Arnie J píše:Tomas B píše:Přesně tak....se musím smát, "jel jsem 5km na nulu"To musely bejt nervy
![]()
No já potom natankoval 60,2 litru do 58l nádrže. Ten konkrétní kodiak tam fakt skoro žádnou rezervu nemá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků