fricoolinek2 píše:Pardon, nevěděl jsem, že je zde tolik vyznávačů svaté roušky. A do 25.5. jste také venku funěli venku do hadru?
Vypada to tak tu miestni v ruskach zrejme aj spia

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
fricoolinek2 píše:Pardon, nevěděl jsem, že je zde tolik vyznávačů svaté roušky. A do 25.5. jste také venku funěli venku do hadru?
fricoolinek2 píše:Jaké máte zkušenosti s "mininákupy" z posledních dní? Dneska docela buzerace. Vždy jsem si chtěl koupit flašku s pitím a buzerace v Relay (trafikantka měla na xichtě FFP2 a vedle byly otevřeny dveře ven) a dokonce u ťamanů, který tam měl plexi (to mne docela šokovalo - myslel jsem si, že si nemůžou dovolit odhánět zákazníky). Lokalita Praha.
Co třeba placení u benzinek? Obsluha otravuje?
Hlavně z hlediska nákazy je možná horší, pokud už nakažený bude šahat pro svou poprskanou roušku a následně bude hamstat třeba na chlaďák atp.
Co v cizině, kde pravdila pro obchody nikdy ofiko uvolněna nebyla? Slyšel jsem, že v menších obchodech se to právě často nehrotí a přimhuřuje se očko.
JardaB píše:To the Moon...
Jeste k tem rouskam - ja to povazuju za slusnost pokud maji lidi kolem mne rousku, beru si ji taky. Pokud ji nekdo treba v krame nema, povazuju ho za bezohledne hovado. Zase kdyz prijedu bicyklem na horskou chatu napr. a jdu pro pivo, vidim, ze obsluha ji nema, tak si ji samozrejme neberu, kdyby ji mela, vezmu. Proste ohleduplnost a slusnost by tak nejak mela byt.
K Nutelle - jak jsem studoval slozeni, to je masakr - pres 50% cukru, pak vetsinou tuky, jeste, ze to doma nikdo neji a nekupuje se to uz (ano je to dobry co si z davne doby pamatuju)
_maty_ píše:.. ve vlaku, třeba dostane upozornění od průvodčí, tak si ji nasadí, a jak odejde, tak ji sundá...
Jouda.III píše:_maty_ píše:.. ve vlaku, třeba dostane upozornění od průvodčí, tak si ji nasadí, a jak odejde, tak ji sundá...
Zřejmě nečetla příběh té paní, co jí průvodčí ČD vystavila účet na Kč 4600
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků