Už je to tady (hlasovani)

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Jak jsem na tom s virem
Fakt se bojim a davam to najevo 30 %  29%  [ 30 ]
Fakt se bojim, ale schovavam to a hraju divalo 20 %  19%  [ 20 ]
Fakt se nebojim 34 %  33%  [ 34 ]
clany 4 %  3%  [ 4 ]
evlo 13 %  12%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 101

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 3. 2020 00:02

Ale hovajz :) kdy bude sraz
anonymni

Odeslat příspěvekod mlaskac 18. 3. 2020 00:02

goes píše:Hele nekdo ma potrebu kazdy den napsat co kde udelal a jakyje t zlaty clovek a jini to delaji bezne a tu potrebu nemaji. Ze ti auto nataci proc ne ale je otazkounzda to delas proto abys ml o cem psat a co ukazovt nebo rpto ze jsi takovy doopravdy.
A co se tyka tepani jinych lidi na mne a rousky. Opet o tom noc nevis tak nehodnot. Jstli jsi lepsi tim ze tu o tom pises tak se tim ukajej


ale to jsou kecy http://www.pletenak.cz , nemůžu to dělat anonymně už to jednou pochop. Musí existovat nějaká kricí struktůra obec nebo jako v tomto případě registrovanej spolek kterej má právní statut (jak jinak chceš dotovat obědy co děláme jako fyzická osoba?) kdo tě pojistí jako fyzickou osobu na zodpovědností pojistku z té činnosti co my děláme, to že ty po večerech dáváš bezdákum miliony a nikde to neříkáš je možné. Ale já nemůžu lidem k domu dávat kde co v pixli, už jenom to že musíme řešit že 70% otrav v domácnosti je tím že někdo vypije něco z láhve od koly. Nemůžu někde dát savo/sanytol do petky a pak to někdo vyzunkne - je potřeba jasně komunikova KDO-CO-PROČ, já přestal krmit staré babky i rozváženým jídlem protože už mi párkrat vdechla nějaká mačkané brambory a už jsem se viděl v kriminále takže šup do mixéru kaše a nediskutovat. tak to prostě je může frflat že je to kaše, pomoc musí taky chránit toho kdo pomáha.

Vytahovat video které vzniklo mimoděk a mj se nahrálo jen proto, že (jak slyšíš ze záznamu) jsem přejel ty koleje rychle a byl tam otřes je slabý i na tebe goesi.
mlaskac
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JackNO.1 18. 3. 2020 00:03

goes píše:Ale hovajz :) kdy bude sraz

za 3-8 měsíců podle toho, kdy otevřou hospody :mrgreen:
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mlaskac 18. 3. 2020 00:05

MELLO píše:
mlaskac píše:
JackNO.1 píše:Hele, to je mi jedno. Roušku předal? Předal. Kdyby to takhle udělal i Andrej a natočil se u toho, tak ho taky pochválím :D

Ale první dojem z videa byl takový, jak jsem psal, vybržděná Octa a Bus :-) Až když se objevil v záběru s rouškou, tak jsem pochopil.


ano vím že to byla chyba ale já ho viděl až v zrcátku ten den jsem stál uplně jinde hezky v klidu u letiště. za zastávkou na blikačkách.


tudlenudle.jpg



vedle, ale okousek on je tam přechod ta kamera má nějakých 110 stupnu. stadno to dopocitas podle zabradli kde stojim, na stretwiev je to hezky udelany.
mlaskac
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 3. 2020 00:05

Ne mlaskaci mas potrebu na sebe upozornivat kolik co darujes apod. Mas to v sobe. Potichu to delat neumis. Musis se tim chlubit a stavet si auru samaritana. Je to tve pravo. Respektuji to. Nechapu ale kazdy to ma jinak. Ja vzdy rikam ze keyz pomahat tak bez chlubeni pak fakt vidim, ze to dela proto ze pomahat fakt chce. Ale beru to ze jsi takovy a jiny je makovy. Takze cajk a jdem dal.
anonymni

Odeslat příspěvekod mlaskac 18. 3. 2020 00:06

powerball píše:a co jsi tam delal na ty zastavce?



zapsal jsem si rz prvniho busu a dokud neprijel znova tak jsem udal 70/2 rousek pro busaky. cekal jsem az otevre reznik ma od 11-13 pauzu.
mlaskac
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mlaskac 18. 3. 2020 00:08

goes píše:Ne mlaskaci mas potrebu na sebe upozornivat kolik co darujes apod. Mas to v sobe. Potichu to delat neumis. Musis se tim chlubit a stavet si auru samaritana. Je to tve pravo. Respektuji to. Nechapu ale kazdy to ma jinak. Ja vzdy rikam ze keyz pomahat tak bez chlubeni pak fakt vidim, ze to dela proto ze pomahat fakt chce. Ale beru to ze jsi takovy a jiny je makovy. Takze cajk a jdem dal.



ano to je politika, i ta komunalni. jednou me zena vyhodila ze jsem koupil synovi hodinky aby se ucil hodiny tak jsem je natajnacku hodil do schranky potrebnejm abych to nemusel vysvetlovat. a sorry jestli myslis ze si te nekdo pusti do baraku aby jsi mu krmil mamu kdyz je na dovolene "anonymne" tak jsi se asi ... musis byt duveryhodnej jinak nebudes schopen ani ty dobre veci protlacit, bez podpory bez moznosti zastitit je vahou sve osoby. nase ves neni brno, tady kazdej zna kazdeho. je to 205 baraku aktualne.

a ted si predstav ze s par lidma platime chudejm detem skolny, a predstav si ze by tem kapitanum prumyslu prisla zadost "nechci psat kdo jsem ale delam dobrou vec a rad bych od vas na to 200k"

http://www.pletenak.cz/poslani
mlaskac
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 3. 2020 00:11

Jj ten tvuj pristup a self promo politice typicky odpovida. To mi nedoslo vlastne ted uz je vse vysvetleno. Mas pravdu. Vice mene na vrcholnou uroven to ma vyspickovane andrej.

Jinak prosimte mohl bys vsem pipomenout, kdo to treba nezaznamenal, kolik respiku jsi rozdal zamestnancum apod? Pred spanim se dobre ctou hrejive pribehy.

Diky
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 3. 2020 00:14

Tak brou.
anonymni

Odeslat příspěvekod mlaskac 18. 3. 2020 00:21

Zamenstancum jsem nerozdal nic, dostali to narizenim jednatele s povinnosti se chranit. Kdo se nechrani tak vyhradne HO. Pletes hrusky s jabkama. A ano kdyz budu mit fungujici firmu muzu pak pachat dobro, nikomu do toho nic neni, drogy neprodavam, maly holky ani kluky neosahavam za hranice obce nepachnu takze to muze byt komukoliv u zadele. Ty se fotis v jednacce s ubrouskem na obliceji misto respiratoru, ja krmim starou babu protoze to ma smysl, protoze jsme natolik mala obec ze vidim vysledky. Az pujdu pachat dobro do brna/prahy bude to kapka v mori co nic nezmuze. Napr kontejner mobilni na bioodpad az na par kverulantu (coz je logicke nazorove oponenty je potreba) pouzivali sveho casu v obci VSICHNI, a melo to smysl ma to smysl a bude to mit smysl. Ano sralo me v kompostarn ***** jako pytel hoven ale to k tomu patri, stejne tak ze ti tam nekdo nahazi krovi ktere pak nechce z kontejneru vypadnout.

Nemam a neumim se orientovat ve velke politice, nebudu 5 let cekat nekde lezenim do ***** aby se ze me stal karierni politik at uz na urovni kraje nebo narodniho parlamentu. Rad si to odmakam za svych 470kc mesicne proti kterym jsem hlasoval ale byl jsem prehlasovat, na lokalni urovni. Ale sij do toho dal. Samozrejme vy vramci svych aktivit zaryte mlcite

[url]https://www.super.cz/465236-notino-podporuje-movember-pestujte-kniry-i-vy-a-pomozte-ostatnim-muzum.html
[/url]

https://blog.notino.cz/novinky/notino-je-generalnim-partnerem-souteze-miss-czech-republic-2018/

a tohle je nejvyzivnejsi misto aby mlcela tak se rozpovida pro firemni blog

https://blog.notino.cz/rozhovory/rozhovor-eva-ceresnakova-exkluzivne-pro-blog-parfumscz/


já ti nevím člověče, mě to přijde nějaké že taháš za krátkej konec argumentačně. Nevidím nic nezákonného na tom odepsat maximum co je legální na dobročinné účely aty pak rozdobrovat. Jiní sponzorují sport a pak se v rámci této podpory účastní rally šampionátů čistě náhodou v roli závodníků.

ty mě máš na FB a moc dobře víš že jediná fotka nebo selfpromo tam není, jen se zkoušíš špičkovat ale myslím že na to není dobrá doba. teď se myslím řeší důležitější věci a ano AR patří k mentální relaxaci. A delat komedii z autobackupu kterej se děje několik let v rámci testování našich VA firemních aktvit je trapas, děláme to napr pro několik MP a kliknout a najít je otázka pár vteřin. Třeba by jsme to mohli dělat i pro vás, pak budu mít zase na páchání selfproma dobra.
Naposledy upravil mlaskac dne 18. 3. 2020 00:27, celkově upraveno 1
mlaskac
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 3. 2020 00:26

Netaham za zadny konec. Se vsim cos tu napsal jsi prisel sam. Pul roku nepises a pak kazdy druhy post o tom cos komu dal a daroval tak si toho nejde nevsimnout. Vice v tom nehledej. A to co dela muj zamestnavatel ja neovlivnim. Ale vim ze 99% realne podpory nikde navenek nepriznava. Ja zde vystupuji za sebe.
anonymni

Odeslat příspěvekod mlaskac 18. 3. 2020 00:28

vedle vrátil jsem se z itálie šel do dobrovolné karantény a protože jsem měl čas, našel se čas na AR. Dalších 8 dní jsme seděl na ***** a teprve pak mohl vylézt z Brna něco řešit tady lokálně. Jen si to projdi stačí kliknout na profil a podívat se ze kdy jsou ty příspěvky.

a nebyl jsem tu 2 měsíce, nebyl po novém roce čas. brou nezapomen zítra po cestě rozdávat nasysleno, raději dřív než později.

posty.jpg
mlaskac
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 3. 2020 00:36

co ty vis co ja mam nasysleno ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 3. 2020 00:37

Jinak jento fakt desne slozite rozumet. Sice nedelas preklepy ale poses desne na preskacku. Uplne mimo tema apod :) to myslim v dobrem jakoze. Jen nekdy nerusim co mas namysli.
anonymni

Odeslat příspěvekod mlaskac 18. 3. 2020 00:38

goes, oba víme že je to relax. tak jsme si zaargumentovali a necháme to bejt, ne? vlákno má smysl abychom se informovali tak informuju, omlouvám se ta paní si tam asi trošku dělá selfpromo :-ú



Poznámka 2020-03-18 003658.jpg
mlaskac
Inventář
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků