Vzpominka na padle garazniky...

Rady, náměty, připomínky

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 11. 2019 18:35

A jo tak uz se odvhod zmenil na t “kdyz goesovu zrusi admina a bude nekdo jiny tak tu zustanu” a to pises o dospelem chlapovi? To neumis napsat rovnou bezntoho divadls?
anonymni

Odeslat příspěvekod brasci 8. 11. 2019 18:36

Jak už? Má to v tom príspevku od začiatku.

-- 08 lis 2019, 18:36 --

ajif píše:Požádal jsem o smazání účtu včetně jeho historie, pokud se moderátor nezačne chovat jako dospělý chlap.
Očekávám tedy, že můj účet brzy zmizí; mějte se hezky a třeba se někdy potkáme.
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod OTA21 8. 11. 2019 18:37

Něco na tom je, kouzlo garáže bylo vždycky ve volnosti, časem se tady ustálila skupina velice různorodejch lidí, a až na pár vyjímej to fungovalo velice slušně. Relax, sranda, sem tam se člověk dozvěděl i něco zajímavého. No, uvidíme, kam se to posune. Nakonec, je to furt jen forum, nervy bycho si z toho neměli ničit.
81kW
OTA21
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 11. 2019 18:38

brasci píše:Jak už? Má to v tom príspevku od začiatku.

-- 08 lis 2019, 18:36 --

ajif píše:Požádal jsem o smazání účtu včetně jeho historie, pokud se moderátor nezačne chovat jako dospělý chlap.
Očekávám tedy, že můj účet brzy zmizí; mějte se hezky a třeba se někdy potkáme.


Ono neznas vsechno. Tot je jen divado na venek. duvdy tu byly davno. Ale to je jedno.
anonymni

Odeslat příspěvekod brasci 8. 11. 2019 18:39

A tak on jediné rozbroje tu robí goes. Tú svoju pózu všeználkovstva hrotí už do absurdných situácií a do toho má tie možnosti upraviť zmazať čo sa mu nehodí...
brasci
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 11. 2019 18:41

OTA21 píše:Něco na tom je, kouzlo garáže bylo vždycky ve volnosti, časem se tady ustálila skupina velice různorodejch lidí, a až na pár vyjímej to fungovalo velice slušně. Relax, sranda, sem tam se člověk dozvěděl i něco zajímavého. No, uvidíme, kam se to posune. Nakonec, je to furt jen forum, nervy bycho si z toho neměli ničit.


Bez ohledu na mne vi ajifa. Chodi tu cim dal mene lidi. Je to akra uzavrene. Prinos pro lidi zadny. Moznost dodstate se tu jako novy blizko nule. Dokud to bude jeste trosku v plusu tak to budou provozovat jak se to zlomi tak se to tu zavre. Muj odhad je tak 2-3 mozna 5 let pokud se na ty dalsi dva roky slozime.

-- 8. 11. 2019 18:43 --

brasci píše:A tak on jediné rozbroje tu robí goes. Tú svoju pózu všeználkovstva hrotí už do absurdných situácií a do toho má tie možnosti upraviť zmazať čo sa mu nehodí...


Divam se ted na ty me udajnezasahy. Editovani zadne. Smazani par veci evla, ktery mi stejne kazdou chvili pise at mu dam zase ban nebo vse smazu a ajifovy vypdy. Pak asi dva posty ktere sly nechte s jinym. Pak sem si smazal dve svoje vlakna. Takze zase neprehanej.
anonymni

Odeslat příspěvekod OTA21 8. 11. 2019 18:48

To, co popisuješ se asi děje, to víš líp, něž my ostatní, ale zrovna Tvůj přístup, poslední dobou, to podle mě nespraví. Garáž byla vždycky specifická, když jsi na místo nastupóval, tak " ó nejvyšší" sliboval, že se nic měnit nebude, moderace zůstane na co možná nejnižší úrovni a nálada se bude udržovat "dobrá". Nepřišlo mi, že by se tady poslední dobou děly nějaký špatný věci, ale jsem jen řadový uživatel, takže zdaleka nevím všechno.

Pokud by vedení mělo pocit, že je to tady prodělečná činnost, tak to tady zavřít můžou, mají na to konec konců právo. Druhej den můžou otevřít nové forum s mnohem víc strikně nastavenými pravidly a život jde dál.
81kW
OTA21
Inventář

Odeslat příspěvekod aikoN 8. 11. 2019 18:51

No tak třeba teď asi před hodinou zmizel ajifův příspěvek z tématu Další, co to měl v ruce. Nevím, kdo ho smazal, ale jednu dobu tam byl a když jsem zrefreshoval, byl fuč.
aikoN
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 11. 2019 18:52

Co se zmenilo u tebe? U desitek stovek jinych? Nic. Kdyz jouda jebal do salama co delal salam? Daval mu ban. Mazal. Upravival. daval schvlovani apod. Tak v cem je prosim rozdil? Jen v tou ze na joudu seres tak ti to nevadilo. Tak tu ted nedelej jak je neco jinak ci horsi.

A pokud jde o mne v ramc diskuzi tak jsem v tom stejny jak sem byl a zda sem nejsem admin v tom nic nezmeni.

Tak bud v tom alespon ferovy.
anonymni

Odeslat příspěvekod Majkl 8. 11. 2019 18:52

OTA21 píše:Pokud by vedení mělo pocit, že je to tady prodělečná činnost, tak to tady zavřít můžou, mají na to konec konců právo. Druhej den můžou otevřít nové forum s mnohem víc strikně nastavenými pravidly a život jde dál.

Ne. Jakmile se to tu zavře, nic dalšího už nevznikne. Garáž se drží celkem naživo jen díky komunitě lidí. Většina ostatních fór na SF jsou dneska opuštěný místa vhodný na online urbex.
Majkl
Ex-moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 11. 2019 18:53

aikoN píše:No tak třeba teď asi před hodinou zmizel ajifův příspěvek z tématu Další, co to měl v ruce. Nevím, kdo ho smazal, ale jednu dobu tam byl a když jsem zrefreshoval, byl fuč.


Jiste. Ajif prisek po oar hodinach necinnosti. A jedne co udelal zacal psat jeden osobni utok za druhym. Tak sem mu to smazal.
anonymni

Odeslat příspěvekod DoubleSix 8. 11. 2019 18:59

Já jsem s garáží spokojený. Co jsem potřeboval, jsem se dozvěděl.
Ad goes, já s ním nemám vůbec žádný problém. Vím jaký je a jak reaguje, tak s tím počítám a jsem v klidu. Každý je nějaký, nikdo není dokonalý.

Ajif, dej si pauzu a až s odstupem času se rozhodni, jestli chceš odejít nebo ne.
DoubleSix
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod OTA21 8. 11. 2019 19:05

goes píše:......A pokud jde o mne v ramc diskuzi tak jsem v tom stejny jak sem byl a zda sem nejsem admin v tom nic nezmeni....



Promiň, ale tohle není na Tobě, to je na ostatních, aby Tě "soudili", a podle mě stejnej nejsi. Často reaguješ povýšeně až arogantně, nepřiměřeně situaci, chytáš lidi za slovo, soudíš je, aniž bys je znal. To dřív nebylo, nebylo to ani v začátku Tvého moderování, je to až posledních pár měsíců.

Aby bylo jasno, je tady pár lidí, kteří by po koupích potřebovali sem tam dostat, třeba onen evlo, ale celkově jsou tady lidi rozumný.

A ano, uznávám, že to nečtu všechno, nevím všechno, ale to co jsem napsal vejš jsou povětšinou mé zkušenosti.
81kW
OTA21
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 11. 2019 19:06

Nemyslim si ze moje nsranost prameni z admina. Byl bych stejny i bez toho.
anonymni

Odeslat příspěvekod OTA21 8. 11. 2019 19:12

S tím souhlasím, nemyslím si, že bys nějak "zneužíval funkci".

Ale pohoda, já sám nemám žádnej zásadní problém a ostatní mě nezajímají. :)
81kW
OTA21
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků