Radsi bych jezdil nad korunu jako ďas .. Ale jo,uz jsem si zvyknul.Mor je pro mne dojezdy do vesnice,kdy je prazdna silnice,vyradim treba 600metru pred ceduli,dojizdim a stejne tam je furt 90,coz by znamenalo ,"pane ridici,tak na tady ten řp zrovna nechte"
exBURN píše:Hele jen se snažím říct že prostě sleva na IČO není jen nějaká dobrodinná akce prodejce, ale je v tom prostě horší záruka. Ikdyž prodejce tvrdí opak
Záruční knížky jsou pro všechny stejné. Takže záruky jsou stejné!!! Jen tam mohou být jiné parametry termínů ohledně oprav. Fleet má prostě lepší podmínky.To není o záruce...
Demokracie byla odsouzena k zániku v okamžiku, kdy politici zjistili, že mohou uplatit voliče jeho vlastními penězi a kdyby volby měli něco změnit, dávno by je zakázaly.
Demokracie není panováním , nýbrž prací k zabezpečení spravedlnosti.
Zkus se optat u prodejce (ne jen nějakého líného), jestli to nejsou schopni nějak objednat, pár jich na jaře u nás bylo. Ale bylo to jako příplatková výbava do Highline (takže se to oproti Maratonu těžce nevyplatí). R-line Exteriér / WIE 25 200,-- - nárazníky vpředu a rozšířené podběhy s R-Line vzhledem - maska chladiče s logem R-Line - bez mlhových světel
Ahoj, tak 2 měsíce zpět se tady vybírala kamera do auta pro hopu a teďkomc také vybírám jednu pro manželku do Golfa VII po tom, co nám do toho jedna pipina coufla a teď se vykrucuje. Vybírám mezi Yi Dashboard Camera, Navitel R1000, SJCAM SJDASH+ a GITUP™ / VIOFO A119 PRO. Kterou z nich by jste mi doporučili? Auto bude jezdit převážně přes den víceméně kolem komína. Díky za radu