Auto kolem 150-170000

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod petison 8. 9. 2016 18:16

Má dobrý auta.Taky se chystám od něj kupovat.
petison
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Orel1 8. 9. 2016 18:42

petison píše:Má dobrý auta.Taky se chystám od něj kupovat.


Jjj hlavně se mi líbí ten focus 2011 1.6 ecoboost ale to už je přes moje financí možnosti:D
Orel1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pufko 8. 9. 2016 18:54

xxvojtax píše:Ty úplně ignoruješ kontext toho co se tady píše. Tam šlo o to, že když nepotřebuje velký a prostorný auto tak si přece nekoupí kombíkovou koktávku jako mnoho lidí, kteří ji taky nepotřebujou, ale prostě s sebou rádi vozí vzduch a ne o konkrétní model auta. Jelikož tys napsal proč si bude kupovat malý auto, když za ty peníze může mít velký auto.
Ale hned v prvom príspevku píše že chce pohodlné auto a žiadna nákupná taška typu Fiesta, Polo, Corsa nebude nikdy pohodlná. To sú autá za trest, tam nikdy nebude pohodlný podvozok ani sedačky

Ja mám dojem že sám autor nevie čo chce, najprv riešil že býva v kopcoch a 1.6i sa mu zdá že by na to nemusela stačiť, potom zasa špekuluje s nákupnými taškami. Inde sa mu zasa nepáči design interieru

Sa pýtam kolko z tých tu navrhovaných áut už vyskúšal že toto či tamto nevyhovuje. Do puče ked idem vygrcať 170tkč za auto tak si ho aj vyskúšam a musí splnať toho vcelku dosť aby som ho kúpil.
Ako čo z toho že mám zánovnú Fiestu o 3 roky mladšiu ako Focusa, ked do kufra nevojde ani nákup z Tesca, alebo pasažier vzadu sa cíti ako sardinka v plechovke... Ešte že s tým chce ísť občas na dovolenku, dakujem teda pekne cestovať v takom aute, čo je určené tak na rozvoz pizze po meste.
Ked sa raz dozadu normálne nezmestí dospelá osoba tak to nie je normálne auto a bolo by mi u "pr-de-le" že by bolo o 3 roky mladšie, to nech si nechá výrobca také auto
pufko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod montana_cz 9. 9. 2016 19:16

V Auto-Re jsem zrovna nedávno kupoval Focus 1.6 2006 a všechno naprosto v pohodě. Překvapivě sympatický bazar, auto (zatím) v pořádku, kompletní prohlídka není problém a na všechno odpoví. Rozhodně bych neváhal a jel se mrknout. Mizí jim to rychle.

Jinak se můžu přidat k těm co doporučují tenhle Focus a motor. Auto se řídí parádně (pocitově pro mě mnohem lépe než novější auta v jeho třídě) a motor sice točí dost už na okreskách (na pětku v 90 už stoupá nad 3 tisíce), ale pro běžný přesouvání ideálka.

Pokud na to máš max 170k, tak si ovšem aspoň tu dvacku nech na potřebný opravy a pneu.
montana_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Orel1 9. 9. 2016 19:22

Díky za zkušenost:)
Jinak zvýšil sem to na cca 185 000 :) právě t3d sem se ale zamiloval do toho renaulta co tam má 1.6 grandtour
Orel1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petison 9. 9. 2016 19:53

To raději Focuse než Renaulta.Já už bych francouzský auto nechtěl.Po mých špatných zkušenostech i kolegů s poruchovostí.Jízdní vlastnosti budou u Focuse taky lepší.
petison
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod speleo 9. 9. 2016 20:12

Desetinásobně lepší. Kdo nezkusil, nepochopí.
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Orel1 9. 9. 2016 20:38

No mě se tam hakvne líbí věci jako ..tempomat,6 stupňová převodovka, parkovací senzory atd ale jak říkáte musím zkusit takže si udělám výlet
Orel1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jelass 9. 9. 2016 21:08

Problém fofo2 1.6i bývá tristní výbava. To je prostě fakt. Co Volvo v50/s40 nebo Civic? 1.8ivtec jede hezký za +-7L a bývá slušně vybavený. Je prostornější, než krátký fofo, imho lepší interiér, bohužel výrazně horší jízd. vlastnosti.
Jelass
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pufko 9. 9. 2016 21:32

Čo sú to výrazne horšie jazdné vlastnosti? Neviem či existuje auto s ktorým by sa nedalo ísť tolko čo povolujú limity, ba ich nie je problém ani prekračovať

Za výrazne horšie sa dajú považovať leda tak u auta čo má vymlátené tlmiče a k tomu aj vôle v nápravách s takým autom sa jazdí naozaj citelne zle

K tomu Focusu - hladal by som ten 2.0i, obzvlášť ak mi tu niekto napíše že pri 90klm/h to točí celkom vysoké otáčky, potom že to je užrané

Ale chápem autora, mal len silné reči, ale spotreby 2.0i sa bojí ako čert kríža
pufko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod speleo 9. 9. 2016 21:35

2.0i by asi vzal na milost, ale v česku prostě nejsou...
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jelass 9. 9. 2016 21:40

Komfort, prkennost, nedotáčivost. Nevím co je na tom k nepochopení.
Jelass
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pufko 9. 9. 2016 22:09

A čo ako nedokážeš ísť 90km/h?
Jazdil som jedničkový Scénic čo je vysoká krabica, kde sa ani super jazdné vlastnosti očákavať nedajú a som tu a nemal som problém. Nevravím že to bolo úplne super ale aby som sa dostal do nejakej situácie že by ma niekde vynieslo a bolo to na prúser tak to ani omylom a to som z tých čo im sráči jazdiaci po cestách pomalšie pijú nervy, čiže skôr som jazdil nad limit
A aby nejaký Civic bol na tom horšie tak to silno pochybujem

Zasa netreba robiť BUBUBU, lebo bežný smrtelník nepozná vôbec rozdiel a už vôbec nie citelne horšie
Ja som vôbec nezaznamenal že by sa internetom šírila informácia že majitelia Civicov sú najčastejšími účastníkmi dopravných nehôd pretože ich auto má výrazne horšie jazdné vlasnosti.

A teraz tú o červenej karkulke, to je jak onanovať ktoré gumy lepšie držia a reálny rozdiel je nula celá nič
pufko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jelass 9. 9. 2016 22:18

Se z toho vyspi nebo se nauč pochopit psanej text. Pokud nepoznas rozdíl mezi pneu, tak se nedivím, že tohle nedokazes pochopit.
Jelass
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pufko 10. 9. 2016 06:33

Jedine kde človek pozná rozdiel v pneu je NONAME čína vs pneu bežnej overenej značky. Rozdiel medzi pneu bežných overených značiek je zanedbatelný, jedna je o pól prdu lepšia v tom druhá o pól prdu lepšia v inom.

Chodíš testovať pneu niekde na okruh že nahánaš stotinky a na základe toho vieš určiť že ktoré pneu sú lepšie? Alebo jazdíš nejakou cestou a tam si zistil že na jedných pneu prejdeš nejakú zátačku v 75km/h a s inými len v 50km/h, stavím krk na to že taký priepastný rozdiel to nie je.
pufko
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků