Georgův labužnický kroužek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Nissan350Z 25. 1. 2015 20:23

Švejk Josef píše:
Nissan350Z píše:Dušení? ;)


Aha takže chceme slovíčkařit...dobře...takovej neochucenej kus kuřecího velkolepě hozenej na pánev a podušenej (uvařenej) bude zaručená delikatesa.

Ty chceš slovíčkařit. ;-) Snad každému, svéprávnému člověku dojde, že se maso nejdříve ochutí a potom udělá na pánvi. Kua, Švejku :kuk:
Vítěz kategorie VÝKON v soutěži Průměrný výkon garáže 2014, 2016

6,2l V8 - Only milk and juice come in 2 liters...

Enzo Ferrari:"Aerodynamika je pro lidi, co nedokážou postavit pořádný motor"
Nissan350Z
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hobitt 25. 1. 2015 20:27

Ledničku mám, dokonxe tam jsou stabilně i nějaký věci. Máslo, povidla, slivovice.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
1997 Škoda Octavia 1.9 TDI SLX Ghetto Line
2007 Citroën Berlingo 1.4i X
2017 Dacia Dokker 1.6 LPG
hobitt
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jean ViC 25. 1. 2015 21:28

A to se ti to kazi i v lednici?
TCe 120k 205Nm EDC
Jean ViC
Pan Sklenička
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jean ViC 25. 1. 2015 21:28

Mas ji funkcni a v zasuvce?
TCe 120k 205Nm EDC
Jean ViC
Pan Sklenička
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 21:41

:-)
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Iceman_21 25. 1. 2015 22:22

To je tema :D ja pro sebe varim i 2x denne :D a docela slozita jidla, clovek nesmi byt liny, ostatni jsou jen vymluvy :D
Iceman_21
Štamgast
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pech. 25. 1. 2015 22:27

iceman: pravda :-)
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sell: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukas063 25. 1. 2015 22:30

Iceman_21 píše:To je tema :D ja pro sebe varim i 2x denne :D a docela slozita jidla, clovek nesmi byt liny, ostatni jsou jen vymluvy :D

tak...vyřešeno, lock a ban :D
Lukas063
Guru
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 25. 1. 2015 22:35

A co svoboda?
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Štamgast
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hobitt 25. 1. 2015 23:01

Jean ViC píše:A to se ti to kazi i v lednici?

povidla, slivka to vydrží a máslo kupuju tak jednou za dva týdny nové.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
1997 Škoda Octavia 1.9 TDI SLX Ghetto Line
2007 Citroën Berlingo 1.4i X
2017 Dacia Dokker 1.6 LPG
hobitt
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukasoj 25. 1. 2015 23:32

Nechápu hobitta
Lukasoj
VIP Galerie
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod salam01 25. 1. 2015 23:57

Jean ViC píše:ste mi udelali chut na francouzske brambory :D
ale paninka je nema rada takze mam smulu nebo si je dam nekde v hospode :D
Už delší dobu se zaobírám myšlenkou na vidlácký sraz Garáže třeba v Benešově - U Kovářů mají tankovou Plzeň. V rámci afterparty spojené s kolaudací bychom pak mohli v rámci multikulturního workshopu třeba ty frbr vystřihnout. Jako vhodný doprovod k tomu bude po trilionu piv a milionu panáků třeba 30-leté Sherry Amontillado které mi tu hnije pod dřezem, kokainový likér, atp.

Ostatně, ten workshop můžeme pojmout důkladněji - vybraný dobrovolník místo frbr zkonzumuje paštiku s rohlikem a budeme zaznamenávat organoleptické i senzorické vjemy, především pak zážitky gustativní a olfaktorické. Stranou nezůstane ani zhodnocení textury a konsistence a v neposlední řadě provedeme srovnání nákladů na dané pokrmy metodou activity based costing i throughput accounting, abychom se vyhnuli metodologickým námitkám.


Jean ViC píše:maminka je nedelala spatny
Nemohu ovšem zaručit plnou spokojenost v takto náročné konkurenci, zvláště s přihlédnutím k mým omezeným možnostem bramborové mimésis (viz třeba i zde).
salam01
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 26. 1. 2015 00:35

[quote="pech."]PC: čistě jen mateřský mlíko se jede tak do půl roku věku dítěte (pokud má ženská to štěstí, že takhle dlouho kojit může) Dneska je móda kojit děti co nejdéle. Dělají to takhle umělkyně a ještě se tím chlubí (třeba partnerka Jana Saudka, nebo zpěvačka Malá.)

Já to samozřejmě myslel ironicky... protože už mi lezou krkem všechny ty rozjuchané reklamy se šťastnými rodinkami... Nejvíc vylhaná je ta kde otec v kombinéze vytláči pro rodinu pomeranče, přičemž přistane na stole krabice s džusem a sloganem ve stylu proč se namáhat. Že ten džus je z koncentrátu už klamavka neřekne. Něco jiného jsou ony drahé chlazené džusy, skutečné freshe, ale ty začínají pomalu mizet a navíc - skutečně čerstvému freshi se nic nevyrovná, tam doslova skáčou vitamíny.... ostrá festovní chuť. Mňam.
PoliceCollector
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pajjoun 26. 1. 2015 00:36

Tady je to dobře tažený. 8-D Hobitt je blb a asi umře mladej, pech je taky blb, ale v úplně jinym směru.
Ještě něco se z posledních stránek dá odnést?
Pajjoun
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pajjoun 26. 1. 2015 00:38

salam01 píše:
Jean ViC píše:ste mi udelali chut na francouzske brambory :D
ale paninka je nema rada takze mam smulu nebo si je dam nekde v hospode :D
Už delší dobu se zaobírám myšlenkou na vidlácký sraz Garáže třeba v Benešově - U Kovářů mají tankovou Plzeň. V rámci afterparty spojené s kolaudací bychom pak mohli v rámci multikulturního workshopu třeba ty frbr vystřihnout. Jako vhodný doprovod k tomu bude po trilionu piv a milionu panáků třeba 30-leté Sherry Amontillado které mi tu hnije pod dřezem, kokainový likér, atp.

Ostatně, ten workshop můžeme pojmout důkladněji - vybraný dobrovolník místo frbr zkonzumuje paštiku s rohlikem a budeme zaznamenávat organoleptické i senzorické vjemy, především pak zážitky gustativní a olfaktorické. Stranou nezůstane ani zhodnocení textury a konsistence a v neposlední řadě provedeme srovnání nákladů na dané pokrmy metodou activity based costing i throughput accounting, abychom se vyhnuli metodologickým námitkám.


Jean ViC píše:maminka je nedelala spatny
Nemohu ovšem zaručit plnou spokojenost v takto náročné konkurenci, zvláště s přihlédnutím k mým omezeným možnostem bramborové mimésis (viz třeba i zde).



U kovářů je tam v rohu na náměstí,. Nebo si to s něčím pletu? Každopádně sem pro.
Pajjoun
Veterán
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků