-- 22. 1. 2021 15:22 --
Ale jaký skupiny sleduješ? Jestli to tam litá tak to tam postnu.
Kdo chce to může vzít a zkusit na kartě vyrejžovat víc. Je mi to fuk.

A zbytek osadit nějakou 4GB. Těch je všude dost.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
MV_cz píše:ten cpu chladič tamale jo, to se asi prodá, však jen grafika by šla dneska tak za 15 ne?
MV_cz píše:Myslím že nějaká PC bazar skupina. Samozřejmě mu to za to nikdo nedá, ale lidi jsou evidentně zoufalí a berou všechno. A prodejci *****. Jsem ochotnej za 1650S dát zas max 4k za lehce jetou. Na těch se snad netěží, počítám..... (a stejně nejsou)
maXX_CZ píše:MV_cz píše:ten cpu chladič tamale jo, to se asi prodá, však jen grafika by šla dneska tak za 15 ne?
Ne.
Ale chladic je vtipnej, to jo
MV_cz píše:Nende sehnat rozumně nic a otěžený rx570 za trojku kupovat nebudu. Není to pro mě, takže se tam nechá stará grafika na půl roku a bude (jo cpu taky nejdou sehnat, amd vůbec a intely jen bez integrovaný grafiky)
maXX_CZ píše:MV_cz píše:Nende sehnat rozumně nic a otěžený rx570 za trojku kupovat nebudu. Není to pro mě, takže se tam nechá stará grafika na půl roku a bude (jo cpu taky nejdou sehnat, amd vůbec a intely jen bez integrovaný grafiky)
Kdyz jsem ti nabizel rx570 za dvojku, ohrnovals nos. Dobre ti tak, ted si powa chrochta
Btw grafiky nejsou kvuli kryptu, nebo co se zas vsichni zblaznili?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků