od maincoonsback 9. 1. 2021 16:05
No jako taky mám pocit, tě ta Arniho teorie fungovala před třemi lety a.dnes už úplně ne.
S ohledem na to, o kolik podrazily nový auta, tak nárůst cen ojetin to nevyváží (až na vyjímky).
Je fakt, že ceny teď až na vyjímky úplně nesleduju, ale třeba u Peugeotu bych byl rád, kdybych se dostal na 40% akontace nového srovnatelného 5008, což jako přihodit trochu není. A to ta 5008 taky nějakou extrémní velkou ztrátou hodnoty netrpí, ale koupit slušně vybavenou novou 5008 v naftě pod 600 t. Je dnes mission impossible.. /mam možnost koupit předváděcí auto, se kterým vím kdo jezdil a tam by byla cena mírně přes 600, za rok ježdění jetenku,ale i to mi přijde moooc/.
Samozřejmě třeba Honda, tam by to platilo, ale to je spíš výjimka /bych byl debil jít do nové s těma srackodinima motorama/. Myslím, že i u Kodiaqu už bys splakal nad Vejdělkem, kdyby si chtěl vyměnit....
A pak... Jasné... U aut do nějakých 750t. se to asi tak dá dělat, ale potřebuju teď auto do hor... Kolik by mne stal Jeep? Ojetehio v pěkném stavu koupím za 300, nový stojí ke dvěma megam... A to je už kůra rozdíl...
Ach jo.