Vyber motorky - jakou

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ace2 14. 4. 2025 23:21

:D

když upečeš tak ti budu říká mami
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 4. 2025 23:22

:) a kde sidlis v tom spejnu ze bychom dali sraz v stt tripez na bajcich :)
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 14. 4. 2025 23:28

Srpen nemám ještě naplánovaný, ale můžeme vymyslet třeba Andorru a přilehlé pohoří

jinak tyhle přímořské destinace jsou sice děsně fajn, ale v reálu se jen táhneš šíleným vedru jak smrad v pomalém trafficu. NIc moc zážitek na motorce. Tyhle destinace jsou lepší off season.

Jinak doporuřuji MOTOBOX.cz ušetří to dost času a nákladově to vyjde podobně jako bys to jel sám po vlastní ose.
Naposledy upravil ace2 dne 14. 4. 2025 23:31, celkově upraveno 1
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 4. 2025 23:31

ok na bitove doladime
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 15. 4. 2025 00:38

Tučňáky jsme viděl včera v zoo a vypadali jinak.

:-)

Ale můžu tě uklidnit, tady ty s..ky jsou snad v každé práci.

:-)
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 15. 4. 2025 01:29

:hm
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Lu_TSI 15. 4. 2025 06:17

ace2 píše:Jsem to minul. Co sis objednal za BMW? 210 za BMW motorku je super cena.

F 900 R
Lu_TSI
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 4. 2025 21:34

koudak a jeho *****

https://www.facebook.com/share/v/192jts ... tid=wwXIfr

-- 15. 4. 2025 21:39 --

kura a entecko je bajk pro seniory…

https://www.facebook.com/share/r/1EkLLz ... tid=wwXIfr
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 15. 4. 2025 21:56

Lu_TSI píše:
ace2 píše:Jsem to minul. Co sis objednal za BMW? 210 za BMW motorku je super cena.

F 900 R

nice, BMW motorky umí. Jediné co mě irituje je poměrně dost zemědělská převodovka, kde se navíc frustrovaně hledá neutrál který není a není k nenalezení a quickshifter co je dost neučesaný, v nižší otáčkách až nepříjemný, že náš pocit že to snad i ničíš.

Tak schválně poreferuj jestli to už BMW nějak zlepšilo. Protože to mi na BMW přišla jako celkem ostuda. Jinak jízdně, ergonomie, trojúhelník, ovladatelnost a i ten displej ve finále, to je všechno fakt vážně hodně dobrý. Navíc jsi uchvátil deal za cenu Číny, nebo nějakého lowcost entry level Japonce. Takže velká gratulace a at jezdíš a nestojí to. 8-)

-- 15. 4. 2025 22:05 --

Mám docela dobrej tip na levnej držák mobilu(navigace) na moto. Mám originál Quadlock a ted jsem si koupil takový ten držák co má hrazdičku na kterou si pak dáte co potřebujete a zkusmo jsem koupil fejk Quadlock z Alíku, protože jsem potřeboval to ramínko a uchycení.

A jsem překvapenej kvalitou. Ve finále jsem zkombinoval fejk a originál a kupodivu jsou vzájemně zaměnitelný. Takže great success. Quadlock stojí vždy kolem 70 euro za set, tohle stálo asi 6 a zdý se to být solidní, (třeba kovový šroubky do kovového závitu)

https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... 1802tuqDZt
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 15. 4. 2025 22:05

Wolf tam má 19.3. vzkaz.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 4. 2025 22:16

ace2 píše:
Lu_TSI píše:

F 900 R

nice, BMW motorky umí. Jediné co mě irituje je poměrně dost zemědělská převodovka, kde se navíc frustrovaně hledá neutrál který není a není k nenalezení a quickshifter co je dost neučesaný, v nižší otáčkách až nepříjemný, že náš pocit že to snad i ničíš.

Tak schválně poreferuj jestli to už BMW nějak zlepšilo. Protože to mi na BMW přišla jako celkem ostuda. Jinak jízdně, ergonomie, trojúhelník, ovladatelnost a i ten displej ve finále, to je všechno fakt vážně hodně dobrý. Navíc jsi uchvátil deal za cenu Číny, nebo nějakého lowcost entry level Japonce. Takže velká gratulace a at jezdíš a nestojí to. 8-)

-- 15. 4. 2025 22:05 --

Mám docela dobrej tip na levnej držák mobilu(navigace) na moto. Mám originál Quadlock a ted jsem si koupil takový ten držák co má hrazdičku na kterou si pak dáte co potřebujete a zkusmo jsem koupil fejk Quadlock z Alíku, protože jsem potřeboval to ramínko a uchycení.

A jsem překvapenej kvalitou. Ve finále jsem zkombinoval fejk a originál a kupodivu jsou vzájemně zaměnitelný. Takže great success. Quadlock stojí vždy kolem 70 euro za set, tohle stálo asi 6 a zdý se to být solidní, (třeba kovový šroubky do kovového závitu)

https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... 1802tuqDZt

jakoze nejdo v roce 2025 jeste nema na masine bezdratovy carplay? to je hodne velka zoufalost
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 15. 4. 2025 22:22

To je pobuřující.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod ace2 15. 4. 2025 22:29

Bohužel Yamaha z nějakého neznámého důvodu o kterém můžeme jen spekulovat používá na svých motorkách a skútrech zrcadlení navigace od Garminu. Myslím že to štve úplně všechny. U BMW je řešení si objednat z výroby jen přípravu na navigaci. A pak do toho držáku dáš aftermarketovou jednotku s Carplay co se dá ovládat i originálním ovladačem na řidítkách. Aspoň že tak. Na Yamahu si musíš koupit CarPlay displej z Alíku a pak to nabastlit na držák.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 4. 2025 22:30

to bych si radeji pero urizl
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 15. 4. 2025 22:40

já koukám po silničních značkách. Hlavně v Maroku to bylo celkem easy, protože je mají naštěstí dvoujazyčně.
Přílohy
20241025_125357953_iOS.jpg
ace2
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka