když upečeš tak ti budu říká mami
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
ace2 píše:Jsem to minul. Co sis objednal za BMW? 210 za BMW motorku je super cena.
Lu_TSI píše:ace2 píše:Jsem to minul. Co sis objednal za BMW? 210 za BMW motorku je super cena.
F 900 R
ace2 píše:Lu_TSI píše:ace2 píše:Jsem to minul. Co sis objednal za BMW? 210 za BMW motorku je super cena.
F 900 R
nice, BMW motorky umí. Jediné co mě irituje je poměrně dost zemědělská převodovka, kde se navíc frustrovaně hledá neutrál který není a není k nenalezení a quickshifter co je dost neučesaný, v nižší otáčkách až nepříjemný, že náš pocit že to snad i ničíš.
Tak schválně poreferuj jestli to už BMW nějak zlepšilo. Protože to mi na BMW přišla jako celkem ostuda. Jinak jízdně, ergonomie, trojúhelník, ovladatelnost a i ten displej ve finále, to je všechno fakt vážně hodně dobrý. Navíc jsi uchvátil deal za cenu Číny, nebo nějakého lowcost entry level Japonce. Takže velká gratulace a at jezdíš a nestojí to.
-- 15. 4. 2025 22:05 --
Mám docela dobrej tip na levnej držák mobilu(navigace) na moto. Mám originál Quadlock a ted jsem si koupil takový ten držák co má hrazdičku na kterou si pak dáte co potřebujete a zkusmo jsem koupil fejk Quadlock z Alíku, protože jsem potřeboval to ramínko a uchycení.
A jsem překvapenej kvalitou. Ve finále jsem zkombinoval fejk a originál a kupodivu jsou vzájemně zaměnitelný. Takže great success. Quadlock stojí vždy kolem 70 euro za set, tohle stálo asi 6 a zdý se to být solidní, (třeba kovový šroubky do kovového závitu)
https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... 1802tuqDZt
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků