Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
goes píše:si pis, na moje semeno se stoji fronta az do Popradu
***** píše:A taky je ve vyhlášce napsáno něco o dodržování maximální povolené rychlosti. Já Ti neuhnu, můžeš mi políbit *****
***** píše:A taky je ve vyhlášce napsáno něco o dodržování maximální povolené rychlosti. Já Ti neuhnu, můžeš mi políbit *****
A je tu jezdec píše:Pro Pos raldescu : Ano,ale tachometr je pouze orientační... Zda je překročena dovolená rychlost kontrolují "složky" policie a ani to není vždy přesné.
kimikula píše:A je tu jezdec píše:Pro Pos raldescu : Ano,ale tachometr je pouze orientační... Zda je překročena dovolená rychlost kontrolují "složky" policie a ani to není vždy přesné.
ano,jak píše jezdec, pravomoc kontrolovat rychlost vozidel mají pouze dané složky,totéž levý pruh na dálnici je určen k předjíždění, ne k omezování ostatních. Ty nemáš ŽÁDNÉ právo umravňovat ostatní účastníky silničního provozu,čili jakmile je to možné, je zákonem dáno uvolnit daný jízdní pruh.
aaakecal píše:"jakmile je to možné - já dobrovolně brzdit na 80, abych debila pustil o 15 m dopředu nebudu a ani zákon mi to nepřikazuje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků