aaaha vsak uvidime potom, inak este jednu otazku by som mal ked sa to zapaja cez rele tak cez rele ktore uz je namontovane od vyroby v aute ( myslim ze tam take je) alebo treba dokupit dalsie rele 85 67 87a 30 ? tymto niesom si isty
relé na spínání dálek by v autě mělo být od výroby. Je třeba ale zkontrolovat jeho dimenzování, aby nebylo dvojnásobným odběěrem proudu přetížené Lepší je asi přidat samostatné relé
Kostra je iba - alebo sa mýlim? A + by malo byt asi napajanie. Budem musiet to nejak zapojiť sam lebo jeden mechanik co je u neho auto 2 tyzdne nema cas a dasiemu co som volal tak ten tiez nema kedy sa s tymto bavit. Proste mechanici su plne vyťažený vacsinou a s takymito blbostami nemaju teraz cas sa zapodievat takze to musim skusit pomaly ja nejako zapojiť
tak radsej sa opytam. Pred cca 8 rokmi ked som mal feliciu a menil som tam kabel od startera na batériu tak som ho vymenil za o dost dlhsi a ten kabel potom opieral o vyfukove potrubie. A netrvalo dlho izolaciu na kabli prepalilo a čudoval som sa vtedy preco zrazu elektrika v aute skapala a nic nejde