jako ja tankoval Vpower benzin, ten normalni 95 a jako nic extra sem nepozoroval, jelo to furt stejne, zralo to tak nejak stejne, tankoval sem ho cca 3 roky, ted asi pul roku tankuju u jakekoli benzinky co potkam a behem cca 9 mesicu se mi zasral palivovej filtr, takze ted po vymene us zas tankuju ten nejobicejnejsi Vpower
takze jen ciste teoreticky maj ty V paliva cistejsi, lip filtrovany, ale je to jen teorie
Saman: neverim ti ani slovo. Dnes a denne mi desitky odbrniku ve zdejsich diskusich rika, jak jim po nacepovani Shellu klesla spotreba o 20-70%, vzrostl vykon az o padesat koni, naftovy trivalec chytl klidny baryton osmivalce. Takze mi tu ted nerikej, ze jsi nic nepoznal.
Taky jsem zkousel 3 nadrze za sebou V-power diesel a nic krome toho ze jsme platil vic jsem nezaznamenal. Kamos ma oktavku RS a tvrdi ze mu to z V-power racing jede lepe,ale ja si spis myslim ze je to jen sugesce
Podle me to smysl nema. Cena je o dost vyssi a na vykonu to neni poznat.
Mozna by se dalo verit tomu cisticimu ucinku ale tezko to nekdo potvrdi bez rozebrani motoru. Kdyz uz tak je podle me asi lepsi koupit to jejich cistici aditivum a dat to do normalni nafty. Podle me to je totez co davaj do V-power. Lahvicka stoji cca 80 Kc a staci na 50 l nafty.
Ja to do nafty obcas pridam ale neni to nijak moc poznat.