pozpatku_fijA píše:Ingos píše:Ve středu zpátky, ve 3odpoledne

dobré vědět, nebudu ti tam překážet

No Ajifů i tak po kokot, včetně jednoho ultra debila v Karoqu, který mi to tam poslal, zrovna když jsem chvilku předtím jel 266km/h. Naštěstí jsem X vteřin předtím sundal nohu z plynu a bylo to do kopce, takže už jsem jel max 220 a on kolem 180. Ale nic si z toho samozřejmě nedělal, pičus.
Čas 2:38 nebo tak něco, průměrná 118 tuším, spotřeba 9,9l. Zase furt brzda plyn, zejména tam, kde jsou jen dva pruhy to stálo za *****, furt se předjíždí polští kamionáci, kundy tupé. Posledních 100km už dobré, to jsem jel, kde to šlo, skoro vždy kolem 200. A posledních 45km už úplně volno, takže 220-230, kromě toho 11km dlouhého omezení, to je nekonečné. Jedna kolona na 10minut a jedna úplně krátká na minutu.
Koukal jsem na teplotu oleje, tím že bylo 31st. a pořád kolem 106-107 max. Akorát poslední 4km jsem zrychloval vollgas 90-245, tak to vylezlo na 110st. krátkodobě. Ale pak to hned spadlo ke 104, jakmile jsem sjel a najel na dálnici kde je 130. Jo a dal jsem si závod po výjezdu z tunelu 80-140 s M3 touring. Prohrál jsem no. Ani moment překvapení, že jsem vyrazil dřív nestačil
To auto je prostě nádherné, v té zelené barvě, sen.
Jo a přijde mi další pozdrav, koukl jsem pozdě na waze a na 120 jsem měl 135tempomat. Stacionární radar na 3 pruhu na dálnici, k čemu, netuším.
Ale furt lepší, než těch 83km/h na 50ce, co mi přišlo minulý týden. Mimo obec v krásných zatáčkách, kde se chodím svézt, a je tam nesmyslná 50, musí měřit, kokoti. Takže teď mě rok nesmí mimo obec změřit nad 25km/h, jinak jsem měsíc bez řidičáku.