Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
pozpatku_fijA píše:tslany píše:Nikdy jsem na žádným autě, kde byl správně zvolenej termostat a byl v pohodě, neměl problém, vždy to drželo.
já v mnoha autech zažil termostat v pořádku a stejně to teplotu nedrželo, v zimě v dlouhým klesání při brzdění motorem. Mluvím o teplotě motoru, tedy oleje. Klidně to z cca 95°C kleslo na 70-75°C. Octa 2, Octa 3, Sup 3, Golf 6, Golf 7 ... benzíny, dýzly, všechno jedno. Fyziku neochčiješ, když tam nejde palivo, tak není teplo odkud brát
Arnie J píše:V dlouhým táhlým
LukasKoudak píše:Jop, tak nějak to je. Prvních 5-10km, netopím
Arnie J píše:LukasKoudak píše:já třeba v zimě začínám topit až tehdy, když se ručička s teplotou dostane na 90°CJinak netopím, aby se motor zahříval co nejkratší dobu
Tvl
pozpatku_fijA píše:tslany píše:Nikdy jsem na žádným autě, kde byl správně zvolenej termostat a byl v pohodě, neměl problém, vždy to drželo.
já v mnoha autech zažil termostat v pořádku a stejně to teplotu nedrželo, v zimě v dlouhým klesání při brzdění motorem. Mluvím o teplotě motoru, tedy oleje. Klidně to z cca 95°C kleslo na 70-75°C. Octa 2, Octa 3, Sup 3, Golf 6, Golf 7 ... benzíny, dýzly, všechno jedno. Fyziku neochčiješ, když tam nejde palivo, tak není teplo odkud brát
tslany píše:Jsem myslel, že se bavíme o autech
XB_1 píše:Ja po 1 km jedu dalsi 4 km z tahleho kopce vicemene na neutrál a v půlce kopce mi autoklima fouka teply vzduch a teplomer je na půlce (olej urcite ale nema 90, to tak možná 70). Ale moje auto ma s ekologii pramalo společného
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků