Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Neurotic píše:Až bude na CNG stejná dan jako benzín a naftu tak si o něho nikdo neopře ani kolo
glider píše:2.0TSI a na naftu ani nepomyslis.
V jakém autě to jde koupit s 90-100l nádrží na benzín a 10l na olej, aby to někam dojelo?
Hondamaník píše:Tak jasný, Ford v dieslu to neni a nikdy nebude...
garážmistr píše:S 2.0d jsem měl spotřebu o 0,5-0,7l nižší než s 2.0tsi. Spotřeba oleje byla zhruba 0,5l mezi výměnama. Nebylo třeba řešit dolívání.
Je fascinující, kolik lidí si dokáže vysnít svůj vlastní závěr, přestože fakta jsou jiný.
garážmistr píše:S 2.0d jsem měl spotřebu o 0,5-0,7l nižší než s 2.0tsi. Spotřeba oleje byla zhruba 0,5l mezi výměnama. Nebylo třeba řešit dolívání.
Je fascinující, kolik lidí si dokáže vysnít svůj vlastní závěr, přestože fakta jsou jiný.
Hondamaník píše:Zkus raději reagovat na to srovnání 20d s 2,0 TSI. Holt ne všechny turbobenzíny jsou tak užraný jako tvůj letitej ecoboost...
goes píše:Mi vychazi u adekvatniho auta a dizl vs benzin uspora nafty tak tech 15-25% dle stylu jizdy apod. Vetsninou kolem tech 20%.
one-z píše:garážmistr píše:S 2.0d jsem měl spotřebu o 0,5-0,7l nižší než s 2.0tsi. Spotřeba oleje byla zhruba 0,5l mezi výměnama. Nebylo třeba řešit dolívání.
Počítal si to ručně dle dotankování?