glider píše:garážmistr píše:Nissan350Z píše:A já přijedu, natankuju co potřebuju a odjedu
Já ještě zaplatim. Ale tvůj způsob se mi líbí víc.Arnie J píše:patří to k bontónu, ale povinné to není
Takto
Hej.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
glider píše:garážmistr píše:Nissan350Z píše:A já přijedu, natankuju co potřebuju a odjedu
Já ještě zaplatim. Ale tvůj způsob se mi líbí víc.Arnie J píše:patří to k bontónu, ale povinné to není
Takto
glider píše:aikoN píše:Hele, možná jsem debil, ale dneska jsem zavítal na OMV tak nějak pozjišťovat, za kolik mají ty svoje prémiové benály, když Benzina tak blbne. První zjištění - když dané palivo není na totemu, tak to ještě neznamená, že ho daná čerpačka nemá. U stojanu je. No, zajímavá strategie, tohle mě už léta nutilo si myslet, že na většině čerpaček je už u nás neprodávají. Ale ani když jsem dojel k tomu stojanu, tak jsem za boha nemohl zjistit, kolik ten Maxxmotion stojí. Kde to mají napsané?
Bolsom tam rovnako sa dnes prejst![]()
![]()
A nikde to nebolo napisane, pytat som sa nechcel a pistol dvihat bez auta tez ne.
Ale funguje to ako pise Arni
opasino píše:Vláda schválila snížení, tak honem hore, ať to pak vypadá líp.
Ingos píše:On to myslel trochu jinak. Jelikož třeba MOL na domácím trhu prodělávají na prodeji PH, tak si to kompenzují brutálníma maržema rafinerií, které nakupují levnou ruskou ropu, při přeprodeji k nám.
Případně ještě k tomu vlastní síť čerpaček jako MOL nebo Orlen.
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... k-40397443
To jsem presne myslel.Ingos píše:On to myslel trochu jinak. Jelikož třeba MOL na domácím trhu prodělávají na prodeji PH, tak si to kompenzují brutálníma maržema rafinerií, které nakupují levnou ruskou ropu, při přeprodeji k nám.
Případně ještě k tomu vlastní síť čerpaček jako MOL nebo Orlen.
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... k-40397443
pozpatku_fijA píše:já si stejně rád počkám na originál vysvětlení, jak lukasoj doplácí na to, že "spousta lidí" natankuje v HU
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků