antek II píše:Dr. 120L píše:v Praze nuda, prší ... nechápu kde to bydlíte, to vám tam musí jezdit psí spřežení ještě ne ...?
- Dr. 120L
- Inventář
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
antek II píše:Dr. 120L píše:v Praze nuda, prší ... nechápu kde to bydlíte, to vám tam musí jezdit psí spřežení ještě ne ...?
- Dr. 120L
- Inventář
kostey píše:Vite co se mi libi? nekteri burani se smeji ze kdyz v Praze napadnou 4cm snehu ze meme hned strasnou kalamitu. To, ze nekteri burani delaji kalamity v praze denodene i za sucha na to si uz nevzpomenou...
pavesek píše:kostey píše:Vite co se mi libi? nekteri burani se smeji ze kdyz v Praze napadnou 4cm snehu ze meme hned strasnou kalamitu. To, ze nekteri burani delaji kalamity v praze denodene i za sucha na to si uz nevzpomenou...
tak pod to se podepisu...
antek II píše:Dr. 120L píše:v Praze nuda, prší ... nechápu kde to bydlíte, to vám tam musí jezdit psí spřežení ještě ne ...?Das Auto
- Driver
- Štamgast
Harry®";[quote="pavesek píše:kostey píše:Vite co se mi libi? nekteri burani se smeji ze kdyz v Praze napadnou 4cm snehu ze meme hned strasnou kalamitu. To, ze nekteri burani delaji kalamity v praze denodene i za sucha na to si uz nevzpomenou...
kostey píše:Harry®";[quote="pavesek píše:kostey píše:Vite co se mi libi? nekteri burani se smeji ze kdyz v Praze napadnou 4cm snehu ze meme hned strasnou kalamitu. To, ze nekteri burani delaji kalamity v praze denodene i za sucha na to si uz nevzpomenou...
No a co teprv když se vydá pražák do toho buranskýho městečka, to je teprv kalamita!n/quote]
Nebudem se prece hadat![]()
Jsou taci prazaci co na snehu umej lip nez lidi ze Spyndlu a naopak... Je to o ridicich ne o trvalem bydlisti
Mr.Semtex píše:Oni jsou nějací Pražáci? Já myslel, že jsou to jenom mýty a legendy a ve skutečnosti jsou tam všichni z Moravy..:/quote]
Bond007 píše:tak musim uznat ze zimni gumy maji smysl, i pres jeste horsi podminky nez v nedeli jsem si zvedl cestovni prumer na 150km/h z nemecka do prahy
Bond007 píše:tak musim uznat ze zimni gumy maji smysl, i pres jeste horsi podminky nez v nedeli jsem si zvedl cestovni prumer na 150km/h z nemecka do prahy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků