od nihilath 1. 12. 2009 10:37
Zdravim, taky přispěju svou troškou do mlýna.
Motorest Vosrkráč (Církvice u Kutné Hory), mimořádně super (skvělé ceny, obrovské porce a výběr z tradiční české kuchyně - mraky hotovek), ale dělají i minutky (s těma zkušenost nemám), nenechat se odradit ne příliš hezkou budovou a vnitřkem motorestu, i když nově tam je nekuřácka část a ta je vcelku moderní a čistá). Často se tam nedá ani zaparkovat, jak je tam našviháno. Prostředí srovnatelné s již zmiňovanou restaurací u TETY (hřebečský tunel), ta je taky super,ale Vosrkáč je určitě ještě torchu lepší.
Jinak na trase po D5 (Praha - Plzeň) jsem téměř nenarazil na kloudnou hospodu či restauraci, kde se dá najíst, procestovali jsme hospody v Berouně, Mýtě, Kařezu atd. Většinou nic moc porce, ceny průměr. Jinak je ještě velice slušný na ranní dlabanec řeznictví v Žebráku při příjezdu do centra. Taky slušný. Na této trase jsem se setkal s jevem, který je velmi častý. Prvních pár návštěv v pár hospodách vám pochlebují, porce jsou slušné, čím více jedíte, tím je to s porcema a kvalitou horší, takže nakonec se na to člověk vykašle a přestane tam jezdit.
Jinak ještě jedna restaurace je opravdu super a vždy tam je vše na úrovni a perfektní výběr se špičkovými porcemi a velice přijatelnými cenami (je to rodinný podnik) přímo v Heřmanově Městci (okres Chrudim) restaurace u Slunce na náměstí, taky doporučuju!
Hoj
Všem co by mi chtěli k čemukoliv gratulovat...upozornění...bomboniéry a kytky nepiju!
Octavia 2 FL RS, 2.0 TSI