Letiště Ruzyně: kde efektivně zaparkovat?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod PedroKV 6. 1. 2007 13:46

Pokud má auto stát někde takto dlouho, tak bych z něj doma vyndal všechny věci a na parkáči otevřel kastlík, loketní opěrku, vyndal zadní plato (koukněte, ani v kufru nic není). na rádiu mám samolepku "panel není v autě" (fakt ho tam nenechávám).
PedroKV
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Lukino 6. 1. 2007 14:45

oddie píše:To je možné, já to nesleduju, ani s váma nejezdím. Nicméně to označení mi přišlo docela vtipné.e/quote]

Jo vtipny to bylo :D Mr. Green
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod OS 6. 1. 2007 14:49

PedroKV píše:Pokud má auto stát někde takto dlouho, tak bych z něj doma vyndal všechny věci a na parkáči otevřel kastlík, loketní opěrku, vyndal zadní plato (koukněte, ani v kufru nic není). na rádiu mám samolepku "panel není v autě" (fakt ho tam nenechávám).h/quote]

"Panel není v autě"
Zloděj rozbije okénko a napíše: "Já jen pro jistotu."
:D
OS
Inventář

Odeslat příspěvekod M@tezz 6. 1. 2007 14:52

Pro jistotu nechat odemknuto :-)
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Režisér roku 2007

Odeslat příspěvekod King of Potato People 6. 1. 2007 14:54

jojo nebo dopise dobre ti tak, ja jsem bez jidla, ty budes taky. tak sis mohl koupit radio a ja mel za co jist. takhle mas rozflakane okno a obejite auto 20KaCovkou stoji to za to??? ja zacnu vozit cedulku : Radio nemam, protoze sem za nej nakrmil uz jeden hladovej krk, skoc se podivat vedle :)
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod kepke 6. 1. 2007 16:29

Michal P píše:Já jsem z Kladna takže na letiště když letíme na dovču jedeme v pohodě busem, dokonce i třeba ve 3 ráno.
Jinak zaparkovat bych mohl i na starym letišti, protože tam je část podniku ve kterym dělám.
Jinak škoda že na Ruzyň nevede metro nebo rychlodráha, ty autobusy do Prahy to je děs a do taxika bych za ty ceny co jsou u nás nevlez.c/quote]

no nechávat auto na kladně nebude asi ideální Mr. Green
miluju sílu 5000 poníků...
s2 combi
kepke
Štamgast

Odeslat příspěvekod Michal P 6. 1. 2007 22:06

Zatím mám štěstí a nebo Dácia není moc lákavá značka.
...
Michal P
Nováček

Odeslat příspěvekod corsaczek 6. 1. 2007 22:56

Jednou sem takhle pri letu do Parize nechal Corsu zaparkovanou u Autovarsu u Kulataku, kde stálo v rade za sebou asi 30 Oplu a radoval se, jak sikovne a nenapadne sem zaparkoval. Kdyz jsme prijeli, cela ulice prazdna, jen moje auto :-)
corsaczek
Nováček

Odeslat příspěvekod Eksen 7. 1. 2007 00:40

Sem z dejvic, tak kdyby nekdo chtel, muzu dat par dobrejch tipu na parkovani - Ale pouze SZ protoze nechci aby nam tu pak parkovalo tisice aut :D
Autorevue: Almera 1.6, Fabia HTP, E36 325i
Mobilmania: 6310i ----> HTC Touch ----> 6310i ----> 6610 ----> 6310i ----> E52
Eksen
Nováček

Odeslat příspěvekod Arnie J 10. 6. 2025 13:21

Čus, letíme z Ruzyně na dovču, jaké je nejlepší parkování na týden v poměru cena / výkon / demence?
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod glider 10. 6. 2025 13:24

Wow
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Goesson 10. 6. 2025 13:27

parkovaci dum na letisti
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod _maty_ 10. 6. 2025 13:28

aby to nestálo půlku ceny dovolené :-/
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod m_tsch 10. 6. 2025 13:28

Jj, Pd komfort ideálně, pokud nemáš rád uložení s přesahem.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod tslany 10. 6. 2025 13:29

Ulici před mým barákem tu používaj lidi jako P+R, tak to můžeš taky udělat a doufat, že tě ti parkovací lemplové neodřou :D
Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka