Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Marek71 píše:Caddy: A najlepšií adrenalín je to v tom mieste, kde je ten lanový most, smerom od Černého mostu... tam keď si nútený ísť v ľavom pruhu nejakých 110-120 a zrazu sa v strednom deliacom pruhu objaví nejaký ten betónový kus, čo trčí viac do cesty ako je zdravé... to je sila, mám to odskúšané, človek urobí losí test, ani nevie akoi/quote]
ace2 píše:Marek71 píše:Caddy: A najlepšií adrenalín je to v tom mieste, kde je ten lanový most, smerom od Černého mostu... tam keď si nútený ísť v ľavom pruhu nejakých 110-120 a zrazu sa v strednom deliacom pruhu objaví nejaký ten betónový kus, čo trčí viac do cesty ako je zdravé... to je sila, mám to odskúšané, človek urobí losí test, ani nevie akoi/quote]
Jo tomu místu u lanového mostu s těma betonama se říká "bobová draha" celkem patřičně. A to místo s tím vybouleným betonem je tam už tak 4 roky) už to mám dávno nacvičený a ani neměním směr o pár cm ho vždy zrcátkem minu. Ted aktuálně je to ještě vylepšený a za lanovým mostem je zúžení a ten levej je fakt hodně ouzkej, jedním kolem je šance vohoblovat obrubník u středového svodidla a druhou stranu se nechat vohobovat o návěs tahače
) Fakt miluju jížní spojku.
No jinak v bezprostředním okolí baranďáku ze směru od Plzně je to taky pořádná hustota. Ale vůbec nejlepší v Praze je následující mise:
"dostat se z ulice Na Bojišti do Rumunský" to je podle mě červený diplom každýho řidiče.i/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků