Jean ViC píše:to neznam, ja znam jen " ja nezeru, ja se na to vyseru"
kdyz sobotovi ukradli trabanta...
No vždyť to je ono
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Jean ViC píše:to neznam, ja znam jen " ja nezeru, ja se na to vyseru"
MSwamp píše:"Profík" to pozná podle výfuků, brzd a podobných detailů i z VIN to jde poznat. Ale souhlas, taky zaději takové označení oddělávám.
whiskybar píše:@robbert: nepodarilo se mi najit pojistovnu, ktera by mi zaplatila aspon cenu, za kterou jsem to koupil, vsechny braly nesmyslne nizkou. Mel bys tip?
MELLO píše:Jean ViC píše:to neznam, ja znam jen " ja nezeru, ja se na to vyseru"
No vždyť to je ono
whiskybar píše:@robbert: nepodarilo se mi najit pojistovnu, ktera by mi zaplatila aspon cenu, za kterou jsem to koupil, vsechny braly nesmyslne nizkou. Mel bys tip?
CyberVic píše:whiskybar píše:@robbert: nepodarilo se mi najit pojistovnu, ktera by mi zaplatila aspon cenu, za kterou jsem to koupil, vsechny braly nesmyslne nizkou. Mel bys tip?
...nevim, jestli to tady uz nezaznelo, ale porid si MaxiGep nebo EuroGap, pripojisteni porizovaci ceny, a budes se po trech letech modlit, aby si tu olitanou pastiku nejakej drban vzal... A aby ji uz cajti nikdy nenasli, nebo dojebanou tak, aby to byla totalka... Na nejakej Sherlog bych se v klidu vykaslal...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků