vím, že mi odpovíte, že to prostě nejde, ale stejně se zkusím zeptat: vymyslel někdo způsob, jak legálně zaparkovat na Praze 2 a Praze 7? Parkovací automaty i garáže jsou těžce nad můj rozpočet. Na kartičky invalidů, domácí výtisky kartek z park. automatů ani na každodenní riskování odtahu nemám žaludek. Trvalé bydliště v uvedené oblasti nemám u koho získat.
Nicméně za tu dobu, co zóny fungují, pozoruji, že aut s "mnou vytouženou" samolepkou přibývá a přibývá. Jak je to možné? Hlásí se ke známým? Zřizují si provozovny? Umí to pořešit nějak přes zaměstnavatele? Fakt nevím.
Zatím mě zachraňuje Praha 5 a Praha 6, otázka je na jak dlouho - nevíte náhodou? Co budu dělat pak, je ve hvězdách

Neraďte mi prosím, že má jezdit MHD. Ráda zaplatím rozumnou částku. Bohužel poloprázdné garáže chtějí 5 - 7 tisíc, to je na mě moc a je to další věc, co nechápu. Proč nezlevní, když ta prázdná místa mají pořád.
Kam budeme jezdit, až budou zóny všude? To lidem opravdu stačí auto k tomu, aby si zajeli na nákup a na chatku?
OT: Dříve jsem do centra - myšlena Prahu 1 - moc nejezdila. Už jezdím - parkování tam stojí skoro stejně a JE tam kde zaparkovat

Za reakce děkuji.
L.