to je divný, já teď přehazoval zimní->letní a tak jak sem je fest zatáhl, tak šly pěkně ztuha povolit, a to se říká, že po několika km by se měly kola dotáhnout (což jsem neudělal) .. mám 5 šroubů
Mam 4 srouby,ale problem vidim v tom, ze na konci sroubu je kole cili to zmensi hloubku orechu a jeden sroub to jiz odnesl hranou...vubec nevim co s tim....vidim to na nejaky pneuservis ale zas to je zbytecna investice....minulou zimi jsem tez menil kola, ale ty byly o poznani uzsi a tez jsem nemel potrebu je dotahovat....
a nepoužíváš špatné šrouby? tj. s kulovou dosedací plochou na disky s kuželovou dosedací plochou? Případně nepoužíváš šrouby určené na plecháče i na hliníkáče?
každá automobilka to má jinak. Třeba takovej Peugeot (406) má na origo hlínách šrouby s plochou dosedací plochou a navíc s podložkou a na plecháče mají šrouby s kuželovou dosedací plochou. Samozřejmě pokud je zaměníš, je to problém
Pokud jsem auto objednal z ceníku na hlínách a pod autem mám plechovou rezervu, tak to snad na těch šroubech držet bude. To by teda jinak k tomu plecháči museli dávat ještě šrouby. Páč rezerva bez šroubů je mi na nic.