Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
mrazik píše:Prokazatelne budu v nemocnici se zlomenou hnatou a presto dostanu pokutu za to, ze manzelka jela 60 v obci ? Jo to ma svou logiku. Jak dlouho by trvalo, nez by to nekdo dal k soudu ? Chapu obecni kreteny, kteri by se pasovali do posilacu obalek a meli by z prijmu pro mesto radost, ale bohuzel by netrvala dlouho.
hadna3 píše:Maximální sazba 5000 Kč, bez bodů a bez zákazu řízení, já v tom zas takovou nevýhodu nevidím, prostě bude ta osoba blízká jen o něco málo dražší a bude to bez ztráty času nějakým podáváním vysvětlení. S tím návrhem naprosto souhlasím, kdo má na benzín nebo naftu, tak má i na placení pokut, hlavně když nebude ohrožen bodovým systémem a nebo zákazem řízení.
pepek píše:Kdž už chcete diskutovat o hovně, tak alespoň diskutujte o tom správném http://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?o=5&ct=679&ct1=2![]()
To si ani nikdo neumí během pár sekund zjistit aktuální stav věci?
jandaxx píše:pepek píše:Kdž už chcete diskutovat o hovně, tak alespoň diskutujte o tom správném http://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?o=5&ct=679&ct1=2![]()
Ne, my totiž musíme mezi klábosením i pracovat
pepek píše:jandaxx píše:pepek píše:Kdž už chcete diskutovat o hovně, tak alespoň diskutujte o tom správném http://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?o=5&ct=679&ct1=2![]()
Ne, my totiž musíme mezi klábosením i pracovat
Tahle reakce nebyla přímo na tebe
hyza píše:mrazik píše:Prokazatelne budu v nemocnici se zlomenou hnatou a presto dostanu pokutu za to, ze manzelka jela 60 v obci ? Jo to ma svou logiku. Jak dlouho by trvalo, nez by to nekdo dal k soudu ? Chapu obecni kreteny, kteri by se pasovali do posilacu obalek a meli by z prijmu pro mesto radost, ale bohuzel by netrvala dlouho.
tak nech sa manzelka prizna, ne? ma to za liter a 2 bodyporusila zakon tak co sa rozculujes?
hadna3 píše:Maximální sazba 5000 Kč, bez bodů a bez zákazu řízení, já v tom zas takovou nevýhodu nevidím, prostě bude ta osoba blízká jen o něco málo dražší a bude to bez ztráty času nějakým podáváním vysvětlení. S tím návrhem naprosto souhlasím, kdo má na benzín nebo naftu, tak má i na placení pokut, hlavně když nebude ohrožen bodovým systémem a nebo zákazem řízení.
laserovic píše:mně zabíjí jet 50 po magisrále
speleo píše:Jak už tu psali rádobyprávníci, tohle nemůže projít přes Ústavní a jiné soudy, neboť to zasahuje do ZLPS.
sutrak píše:V Nemecku, kdyz se u soukromeho vozidla nepodari zjistit, kdo ridil, tak je majiteli vozidla narizeno vest knihu jizd. Pokud i pote pri dalsich opakovanych prestupcich nelze zjistit, kdo vozidlo ridil, dostava majitel vozidla citelne pokuty za nevedeni knihy jizd, ktere vedou v krajnim pripade k zabaveni vozidla...
Proc to nejde u nas?
sutrak píše:V Nemecku, kdyz se u soukromeho vozidla nepodari zjistit, kdo ridil, tak je majiteli vozidla narizeno vest knihu jizd. Pokud i pote pri dalsich opakovanych prestupcich nelze zjistit, kdo vozidlo ridil, dostava majitel vozidla citelne pokuty za nevedeni knihy jizd, ktere vedou v krajnim pripade k zabaveni vozidla...
Proc to nejde u nas?
ajif píše:Jyrkovi to normální přijde
jandaxx píše:sutrak píše:V Nemecku, kdyz se u soukromeho vozidla nepodari zjistit, kdo ridil, tak je majiteli vozidla narizeno vest knihu jizd. Pokud i pote pri dalsich opakovanych prestupcich nelze zjistit, kdo vozidlo ridil, dostava majitel vozidla citelne pokuty za nevedeni knihy jizd, ktere vedou v krajnim pripade k zabaveni vozidla...
Proc to nejde u nas?
A proč by to mělo být u nás. Polopatě přejímat zrovna tohle. Proč bych měl bonzovat na příbuzného. Přijde mi to trochu zvrácené a komu tohle přijde normální, tak ten zase nepřipadá normální mně.
řidič BOB píše:Já myslím, že je to dobré řešení - je potřeba bojovat proti rychlosti, jelikož rychlost zabíjí!
JardaB píše:Tak prestan blbe machrovat a naznac, ne?
JardaB píše:Zajimava konstrukce, ja prasknu fotra a ten uz nepraskne svou osobu blizkou a na to ma pravo a ze neni provozovatel by nemel byt nijak postizen, ne?
hlobilp píše:sutrak: at se policajti snazi a pak nebude problem s nicim.... s tvym nazorem mi prijdes jako kokot ty
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků