Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
řidič BOB píše:HM: podle toho, kdo na Tebe střílí... Jestli je to někdo z pořádkové nebo nějakej kriminalista, kterej zrovna vstal od počítače, tak obavu máš oprávněnou... Jestli to jsou kluci z PMJ nebo jiných speciálních jednotek, tak tam bych strach neměl...mají určitě odstříleno víc než my všichni tady na fóru
m4lcolm píše:HM: Tobě to může bejt jedno, protože celou honičku podjedeš odstavným a jen si přitom zanadáváš, kdo to zas zdržoval
HondaMan píše:BOB: tak me je vcelku jedno, jestli me zastřelí policajt, nebo sejme zloděj v ukradené šáde.
MELLO píše:řidič BOB píše:HM: podle toho, kdo na Tebe střílí... Jestli je to někdo z pořádkové nebo nějakej kriminalista, kterej zrovna vstal od počítače, tak obavu máš oprávněnou... Jestli to jsou kluci z PMJ nebo jiných speciálních jednotek, tak tam bych strach neměl...mají určitě odstříleno víc než my všichni tady na fóru
No já bych PMJ zase tak neglorifikoval.....
Weeper píše:Můj dotaz zní - mohou na vás střilet, pokud jen překročíte rychlost a rozhodnete se nezastavit?
MELLO píše:Weeper píše:Můj dotaz zní - mohou na vás střilet, pokud jen překročíte rychlost a rozhodnete se nezastavit?
Mohou.
Jouda.II píše:MELLO píše:Weeper píše:Můj dotaz zní - mohou na vás střilet, pokud jen překročíte rychlost a rozhodnete se nezastavit?
Mohou.
Ale těžko to budou obhajovat inspekci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků