Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
garážmistr píše:zelvotron píše:Tak tohle by byla jednoznačně tvoje vina.
Jo?
Marek Zrak píše:Tak ten blinkr druhého auta je vidět i na videu snad...
goes píše:
To mne ucili pred 25 lety v autoskole ze to ze nekdo vyjizdi z jednosmerky neznamena pro mne nicmjineho nez mu dat prednost pokud si to pravidlo prednosti vyzaduje
zelvotron píše:garážmistr píše:zelvotron píše:Tak tohle by byla jednoznačně tvoje vina.
Jo?
Tak koho jiného by to bylo, nedáni prednosti protijedoucimu při levém odbočení. Jedině by se prokázalo nějaký výrazný překročení rychlosti protijedouciho, ale přejetí vodící čáry by nebylo asi ani na spoluvinu. Navíc by se dost snadno prokázalo že z tohodle vozidla neměl výhled na dostatečnou vzdálenost za odbocujici auto v protisměru.
glider píše:Blinker tiez nemusi znamenat, ze dotycny odboci no...
garážmistr píše:Že se auto objevilo z míst, kde ho nikdo není povinen očekávat teda ignorujeme? Já jen že při blbý konstalaci bychom tam s nedáním přednosti jízdy mohli skončit všichni.
Řidič odbočující vlevo musí dát přednost v jízdě protijedoucím motorovým i nemotorovým vozidlům
garážmistr píše:Jsem tedy povinen očekávat, že mi ze směru s jedním pruhem přijedou auta ve dvoustupu? Jedno regulérním pruhem, druhé odstavným? Stačí ano/ne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků