Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
-pb- píše:Tak já jsem nejprve přibrzdil, protože nesundám dítě, jenom proto, že má rodič v hlavě *****áno a dalo se čekat, že zpoza tý pragovky tam naférovku vlezou, poté, co mě viděli, tak se nezastavili, jak ta slečna s čoklem za nima, ale pořád měli tendenci pokračovat v chůzi, tak jsem to zadupnul naplno, hrát hru kdo s koho jsem s ohledem na to dítě, na rozdíl od nich, nechtěl.
Zdeněk Málek píše:1. video: tam byl zákaz předjíždění? podle videa to vypadá, že se tam dalo předjet několikrát.
2. video: Takové experty potkávám dnes a denně.
spitfireIX píše:Že to někomu při rozjíždění couvne se stane. Ale kdyby do mě nacouval kokot, co si není schopnej/ochotnej sundat kouli, to by asi šla tolerance stranou...
spitfireIX píše:Že to někomu při rozjíždění couvne se stane. Ale kdyby do mě nacouval kokot, co si není schopnej/ochotnej sundat kouli, to by asi šla tolerance stranou...
aikoN píše:Doufám, že si robbert nepředstavuje své ekologické dojíždění ke křižovatce takto. Celý kopec jsem musel za tímto expertem auto trápit na jedničku na volnoběh. Před ním nikdo nejel, protože ostatní jeli samozřejmě normálně. Nehledě na to, že křižovatky za náma musely být super propustné, když se tak "rychle" uvolňovalo místo
GeneHawkins píše:A kam mu ji posune?
GeneHawkins píše:Řidič jedoucí na zelenou se podělal z lidí přicházejících k silnici a zastavil. ... Protože předtím očividně nic nepřecházeli.
GeneHawkins píše:Já bych sice - na jejich místě - na tu červenou ani tak nešel a opatrnost řidiče byla na místě, ovšem proč zastavil mi jasné není.
Road_Runner píše:GeneHawkins píše:Řidič jedoucí na zelenou se podělal z lidí přicházejících k silnici a zastavil. ... Protože předtím očividně nic nepřecházeli.
Nepřecházeli? A proč tedy byli uprostřed přechodu a ne na chodníku?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků