Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Majkky píše:MarkFX: a to je jediná STK v okolí?:hm
wawris píše:m_tsch píše:Mr.Semtex píše:Těžko říct z čeho je mi víc na zvracení, ale když to vezmu kolem a kolem, tak je pro mě MP naprosto nepochopitelná instituce, kterou bych zrušil klidně od zítřka..
To je pravda, ale zase v tomhle případě jsem jim fandil
Jinak tady trošku k témat, jeden el šumachero, vrah dětí a ničitel planety
nechápu, proč se všichni ubožujou, nikoho neohrozil ani neomezil, a všude má rezervu...
charger píše:Přesně tak, nechává si prostor na reakci a nejede úplně na krev, navíc podle svých slov všude dostatečně viděl. Žádná krizovka tam není, klidně mě za to ukamenujte, ale takto si představuji rychlou jízdu při použití mozku. Nikdo z nás neviděl to co on. Ale chápu že pro lidi co na to nejsou zvyklí to může působit hrůzostrašně, já bych tam takhle taky nejel, protože nemám jeho řidičskou úroven.
Přesně to jsem si říkal, ať se klidně rozmázne na sračky, ale sám a ne že vezme dvě duše s sebou.jandaxx píše:Ještě bych Bonde dodal, že ten s tím BMW si dnes při předjíždění autobusu taky myslel, že ta situace má řešení. Výsledkem jsou ovšem 3 mrtvoly.
Není náhodou na M volantu defaultně?Weeper píše:Co mě nenechává klidnym jsou ty rukavice a závodnická ryska![]()
Weeper píše:Moralistů zase jak z roztrhnutýho pytle. Neblázněté lidi, kdyby trochu vymakal ty průjezdy zatáčkou (2:00 asi moc neviděl přes ty stromky) a zbytečné vyhýbání se kvůli videu efektně, tak je to pohodová svižnější jízda (stejně mu to moc nejede, takže to auto mu ani neumožnilo se do nějakejch složitějších situací dostat).
Co mě nenechává klidnym jsou ty rukavice a závodnická ryska![]()
Bacha ať se vám zítra nestane, při cestě autem, že se zvedne silnice a praští vás do nosu
PzKpfw VI Tiger píše:Já teda nejsem zastánce striktního dodržování 50/90/130 a nic proti rychlé jízdě nicméně si myslím, že tohle místama dost přehání. Úplně v klidu si mohl odpustit ten průjezd tou obcí, stejně jak to lepení na *****, to je takovy zbytečny tvoření stesu na cestách. Ať si valí po rovince, do zatáček, ale mohl by si udržet pruh, protože spoléhat na to, že je jediny, kdo jede takhle a ten proti němu pojede tak jak má a stihne se mu vyhnout je nejlepší cesta do průseru.
charger píše:wawris píše:Jinak tady trošku k témat, jeden el šumachero, vrah dětí a ničitel planety
nechápu, proč se všichni ubožujou, nikoho neohrozil ani neomezil, a všude má rezervu...
Přesně tak, nechává si prostor na reakci a nejede úplně na krev, navíc podle svých slov všude dostatečně viděl. Žádná krizovka tam není, klidně mě za to ukamenujte, ale takto si představuji rychlou jízdu při použití mozku. Nikdo z nás neviděl to co on. Ale chápu že pro lidi co na to nejsou zvyklí to může působit hrůzostrašně, já bych tam takhle taky nejel, protože nemám jeho řidičskou úroven.
m_tsch píše:Mr.Semtex píše:Těžko říct z čeho je mi víc na zvracení, ale když to vezmu kolem a kolem, tak je pro mě MP naprosto nepochopitelná instituce, kterou bych zrušil klidně od zítřka..
To je pravda, ale zase v tomhle případě jsem jim fandil
Jinak tady trošku k témat, jeden el šumachero, vrah dětí a ničitel planety
Tak a kdyz jedes takhle tak to pak ani moc nedrnca - teda kdyz jedes takhle v aute co jede. Nevim jestli se divame na stejne video, ale na tom videu co vidim ja je spousta hluku a jedno trochu rychleji pohybujici se vozidlo, rozhodne vsak ne jedouci nejak opravdu rychle. Akort jsem teda nepochopil, ze nespomalil kdyz projizdel obci - to se nedela.charger píše:Přesně tak, nechává si prostor na reakci a nejede úplně na krev, navíc podle svých slov všude dostatečně viděl. Žádná krizovka tam není, klidně mě za to ukamenujte, ale takto si představuji rychlou jízdu při použití mozku. Nikdo z nás neviděl to co on. Ale chápu že pro lidi co na to nejsou zvyklí to může působit hrůzostrašně, já bych tam takhle taky nejel, protože nemám jeho řidičskou úroven.
Toz o rukavicich si mohl mit jasno uz kdyz byli pri vyjezdu z garaze videt ty nalepovaci prahy!Weeper píše:Moralistů zase jak z roztrhnutýho pytle. Neblázněté lidi, kdyby trochu vymakal ty průjezdy zatáčkou (2:00 asi moc neviděl přes ty stromky) a zbytečné vyhýbání se kvůli videu efektně, tak je to pohodová svižnější jízda (stejně mu to moc nejede, takže to auto mu ani neumožnilo se do nějakejch složitějších situací dostat).
Co mě nenechává klidnym jsou ty rukavice a závodnická ryska![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků