Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
goes píše:b.s.t píše:No jo, ale když mne v autoškole učili, že nemám zajíždět do mezery, kde bych byl od pomaleji jedoucího vozidla před sebou méně než dvě vteřiny.
Zajimave. Tu mezeru projizdis pul minuty.
aikoN píše:Kdyby se lidi vraceli do pravého pruhu tak úzkostlivě, jako se serou do levého, byl by to na dálnicích ráj. Platí i pro "západ", hlavně pro Rakousko.
Noclaf píše:A levoproudar clovek sice nasere, ale neohrozuje.
Noclaf píše:aikoN píše:Kdyby se lidi vraceli do pravého pruhu tak úzkostlivě, jako se serou do levého, byl by to na dálnicích ráj. Platí i pro "západ", hlavně pro Rakousko.
Jenze na zapade mi prijde, ze jsou lidi asertivne debilni, zatimco na vychode i agresivne debilni. Tz. ano, "jedu 110 a kilometr predemnou je v pravym tirak, takze musim byt v levym" je bezna situace i v AT/DE apod. Jenze jen zlomek lidi oproti CZ : predjizdi kde nevidi, vybrzduje, lepi se, cpe se do malych mezer apod.
A levoproudar clovek sice nasere, ale neohrozuje. Coz se o tom ostatnim moc rict neda.
aikoN píše:Ten ignorantský západní styl řízení ala zombie - prostě si jedu a okolní provoz mi je u ***** (teda krom toho, že si musím dávat pozor, abych se s kilometrovým předstihem ***** vlevo) mě neskutečně vytáčí a fakt mám dojem, že by bylo lepší, kdyby ti lidi jezdili v autonomních autech nebo v MHD.
goes píše:I v meste musis uhybat z leveho. Jen v tom levem muzes byt i kdyz zrivna nepredjizdis
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků