To byl průjezd? Mně se zdálo, že dveře do sklepu = obchodu.
-- 10. 9. 2020 18:00 --
Když na to tak koukám, včera jsem byl taky zralý na nahrání. Potřeboval jsem z levého, který přecházel v odbočovací, do pravého, kde stála řada aut. Blinkal jsem, řidička v pravém mi nechala mezeru, když se ti před ní rozjeli, a tak jsem se tam vydal a vtom se odpíchla a dorazila to. No, zašlápl jsem to na poslední chvílku.
Také to někdo máte tak, že po několika tisících kilometrů strávených na západ od našich hranic, zjišťujete po návratu, že už neumíte řídit?
Kaju se, jako potrestaný levoproudař, jako řidič neschopný rozpoznat kam auto předemnou jede a jako človíček, který málem neumožnil předjetí vozidla, které začalo předjíždět dvacet metrů před koncem pruhu.
Omlouvám se za svou jízdu, raději bych šel pěšky, ale bohužel to nešlo jinak.
Ale to je jasné. Gaussovo rozdělení funguje všude. V Norsku jsem třeba potkal místního "piráta silnic" v olítaném BMW, který na dálnici všechny předjížděl ohromně nebezpečnou stotřicetikilometrovou rychlostí a pak na odpočívadle zaparkoval přes čtyři parkovací místa. Akorát mi za necelých 5000 km neseplo automatické brždění tolikrát, kolikrát za jednu cestu ze servisu domů.
Nejspíš jsem si zvyknul na trochu jiné poměry a polevil jsem v ostražitosti.
Omlouvám se za svou jízdu, raději bych šel pěšky, ale bohužel to nešlo jinak.
Na mě to působí spíš tak že se chce hlavně trošku pochlubit, že byl delší dobu na západě, sem mezi neadrtálce už tolik nezapadne a navíc má automatický brzdění
zelvotron píše:Na mě to působí spíš tak že se chce hlavně trošku pochlubit, že byl delší dobu na západě, sem mezi neadrtálce už tolik nezapadne a navíc má automatický brzdění
b.s.t píše:Také to někdo máte tak, že po několika tisících kilometrů strávených na západ od našich hranic, zjišťujete po návratu, že už neumíte řídit?
Kaju se, jako potrestaný levoproudař, jako řidič neschopný rozpoznat kam auto předemnou jede a jako človíček, který málem neumožnil předjetí vozidla, které začalo předjíždět dvacet metrů před koncem pruhu.
To je presne to video z novinek apod kde chudak ridic byl predjet zprava anikdo neresi proc vlastne. Ale jo. Mas pravdu ze jsi zapomenul ridit. Ale ty to tu davas stejne jen jako provokaci takze o co jde ze
vypíchnul bych třeba hned E60 na začátku nebo čas 2:10
Ten motorkář byl taky výbornej aji ten předtím, jestli to nebyl ten samej K tomu bmw na začátku - debil, že předjíždí, ale ten co odbočuje to taky neudělal nejlíp.. nevím, jestli to maj poláci stejně, ale u nás nesmíš ohrozit při odbočování... jinak to de 50:50
-- 10. 9. 2020 20:15 --
b.s.t píše:Také to někdo máte tak, že po několika tisících kilometrů strávených na západ od našich hranic, zjišťujete po návratu, že už neumíte řídit?
Myslím, že ti chtěl taktně naznačit, že by neškodilo občas využít ten pravej pruh.. pokud je to ve městě, tak jakobych nic neřek, pokud na dálnici, tak je fajn, když občas zapluješ doprava a necháš ty rychlejší předjet... Ale všechny vybržďovače bych kopal do koulí.. takže..
b.s.t píše:No jo, ale když mne v autoškole učili, že nemám zajíždět do mezery, kde bych byl od pomaleji jedoucího vozidla před sebou méně než dvě vteřiny.