Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Dong píše:Je to skupina B1: opravňuje k řízení motorových tříkolových a čtyřkolových vozidel, jejichž maximální konstrukční rychlost převyšuje 45 km.h-1 nebo jsou poháněná spalovacím motorem o objemu válců převyšujícím 50 cm3 nebo jsou poháněná jakýmkoli jiným zařízením srovnatelného výkonu. Pohotovostní hmotnost těchto vozidel nesmí být vyšší než 550 kg; do pohotovostní hmotnosti vozidla elektricky poháněného se nezapočítává hmotnost akumulátorů.
...ale myslim ze Fiat 500 spada do B. Do B1 patri vozitka typu Aixam.
Luboš*** píše:Jenže jeho maximální konstrukční rychlost je 100 km/h, takže B...
King of Potato People píše:btw takze kdyz to bude mit 540Kg a treba 200kobyl tak je to pro B1 ok?
tak v tom pade caterham R500 a tak mi ho teda VYNDEJ!
a jeste vetsi masaz Caparo T1 550Kg. takze na fabii junior muzu v 17-ti zapomnet, ale na vozeh V8 575HP, ktery ma 550kg si sednout muzu... wau
Jose85 píše:Aixam,Jawa Chic ap. jsou A1-maximálka do 45.A nespadá do B1 taky Ariel Atom ?
bob ash píše:King of Potato People píše:btw takze kdyz to bude mit 540Kg a treba 200kobyl tak je to pro B1 ok?
tak v tom pade caterham R500 a tak mi ho teda VYNDEJ!
a jeste vetsi masaz Caparo T1 550Kg. takze na fabii junior muzu v 17-ti zapomnet, ale na vozeh V8 575HP, ktery ma 550kg si sednout muzu... wau
Ano, přesně tak. Už když tu skupinu zavedli, tak jsem hledal, co do ní patří - a z aktuálně vyráběnejch aut jsou to jen Caterhamy (nevím jestli všechny, ale většina), Ariel Atom, asi i KTM X-Bow a různý další kit cary a pseudo kit cary.
Jinými slovy, samý auta ideální pro mladýho kluka
Jose85 píše:Jawa nabízí jakýsi Roadstar(asi nějaká rebadge čajna),ale za tu cenu je to špatnej vtip.![]()
http://www.jawa-auto.com/modely.html#ROADSTAR
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků