Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Arnie J píše:Dobrý duch píše:U nas ro zatim vypada dobre. Split furt 30. To by mohlo vyjiz
My jsme měli na začátku 23, na konci by bylo 24, ale jeli jsme domů o 2 dny dřívKupodivu jsem do vody dokázal vlézt i já, i když studenou vodu nesnáším.
Tomas B píše:Arnie J píše:Tomas B píše:Přesně tak....se musím smát, "jel jsem 5km na nulu"To musely bejt nervy
![]()
Na nulu jezdím skoro každý tankování, teď naposledy cca 30km.
No já potom natankoval 60,2 litru do 58l nádrže. Ten konkrétní kodiak tam fakt skoro žádnou rezervu nemá.
Já bych ne vždy úplně věřil tomu číslu na stojanu, co se týká litrů. V úterý jsem po tý nule natankoval myslím něco přes 67l.
Dobrý duch píše:Bavis se o vode nebo vzduchu?
Arnie J píše:Dobrý duch píše:Bavis se o vode nebo vzduchu?
O vodě samo. Vzduch celou dobu 30 stupňů azuro
MELLO píše:Arnie J píše:Dobrý duch píše:U nas ro zatim vypada dobre. Split furt 30. To by mohlo vyjiz
My jsme měli na začátku 23, na konci by bylo 24, ale jeli jsme domů o 2 dny dřívKupodivu jsem do vody dokázal vlézt i já, i když studenou vodu nesnáším.
Arnie otužilec.
Lukas063 píše:Dobrý duch píše:Tankuji kdyz mi dochazi palivo. V nakladech akce marginalni
víceméně to mám taky tak...s tím, že se snažím si tankování dopředu naplánovat, letos bych chtěl pumpnout před vjezdem do A (ještě v CZ) plnou, potom zas do plna ve SLO a pak až po sjezdu z dálnice v HR...ale někam sjíždět/zajíždět kvůli tankování, to nee,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků