od maincoonsback 5. 7. 2025 23:27
Jako že máme pokoj bez Klimy... Na Elbe... Jako chyba ženy, o.k. ale maji to tak zakunflovany že si nevšimnes.
Jako prodávají to jako allinclusive, všude 4 hvězdy, cena 2800 eur na týden, hotelová village... Všude klima klima, pak to objednáš a napíšou ti odstavec o tom co všechno je ale klima houno.
Prostě tě to nenapadne. Jsem *****, unavenej, v tomto se nevyspim, uvažuju, že kvůli deckam tu zůstanu do středy a pak asi přes booking zkusím hotel jinde. Nebo pojedeme rovnou domů.
Na recenze sem fotil co nam dali za sklinku, sedíme ne v restauraci, ale taky na terase, co nejdál od jídla... Atd...
Sem si vzpomněl na dobu, kdy český turista kategorie tři...
Fakt mám chuť někomu rozbít hubu...
Jo a v tom jediným baráku bez klimy jsou tady další Češi (podle aut zadní chudáci)..., takže Invii už podezírám z vychcanosti...
Tam je problém ten, žes dal do vyhledávače samo klima, ale v momentě kdys klikl na famiki room, tak tento automaticky hodilo s nutným příplatkem tady do těch sraček.
A fakt v 35 stupních... Lahutka.
-- 5. 7. 2025 23:30 --
Mimoto,.my jsme aspoň v přízemí a máme fakt dva celky pokoje. Ale ti ostatní Češi jsou nahoře v podkroví toho baráku... Ti musí trpět jak hovada...
A pak napíšou recenzí 4,5 hvězd...
Kura.
To je fakt demence.
-- 5. 7. 2025 23:34 --
Já sem ***** tak, že sem ještě nebyl a to jsem tolerantní. Jak jsem uviděl tu špinavou sklinku co nám dali, tak už sem se neudržel a mají to za jednu hvězdičku.
Hotelu v Pise jsem lupl rovnou 5 a dtto restauraci.
Ale tady pro tu rádoby hogofogo opicarnu už nemám dobrýho slova.
Holt žena náletěla (vypadalo to všechno cajk) a já to teď odseru... To vedro mi nedělá dobře...
-- 5. 7. 2025 23:41 --
Já mám doma celej komplet barák klimatizovanej, dtto kancle, a pak jedu tady za 70 tisíc do kanálu...
Já byl v neklimatizovanym hotelu naposledy snad před dvaceti lety. Já mám chlazení i v Beskydech a hotely v Alpách objednávám s Klímou, kdyby náhodou bylo tepleji než je zdravo. A teď tohle...
Jinak jako more je tady asi hezky... Silnice taky a lidí jsou fajn... Až tady na tuhle stoku co jsme.