Chorvatsko: Cestování (přejmenováno)

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 5. 7. 2025 12:47

a koudak ve vode
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 5. 7. 2025 12:48

Je ho vidno, ma snorchel
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Goesson 5. 7. 2025 12:50

jj jen to s tim opalenim asi prehnal
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 5. 7. 2025 12:51

Chcel zapadnut
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Arnie J 5. 7. 2025 12:57

m_tsch píše:V Regensburgu před hotelem stojí zajímavý auto.

to by mě teda zajímalo, kdo teď vyvíjí takové auto
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 5. 7. 2025 12:59

byd
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 5. 7. 2025 23:17

Kluci, jak já Vám závidím. Zlatý Chorvatsko.

Bohužel jsem letos nechal vybírat dovolenou manželku a bohužel se nechala nachytat.

Ještě že jsem vymyslel aspoň přidružené pobyty, protože tady na tom hlavním místě je to katastrofa tak velká, že jsem myslel že už mě nikdy nic takového nepotká...

Dávejte teda pozor, protože pořád se různí podvodníčci snaží nachytat a bohužel je nás tady nachytaných Čechů víc. Bohužel všichni píšou recenze 4,5 hvězd a víc, necháme si jako národ **** na hlavu a pak to tak vypadá.

Buďme trochu nároční a zároveň objektivní.
Jak jo, každý má ty nároky jinde, ale středověk je fakt už dávno za námi.

:-)

Tak užívejte v Chorvatsku a když budete drzkovat (na cokoliv), tak věřte že může byt i hůř.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 5. 7. 2025 23:20

no a co ti provedli jakože?
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod maincoonsback 5. 7. 2025 23:27

Jako že máme pokoj bez Klimy... Na Elbe... Jako chyba ženy, o.k. ale maji to tak zakunflovany že si nevšimnes.

Jako prodávají to jako allinclusive, všude 4 hvězdy, cena 2800 eur na týden, hotelová village... Všude klima klima, pak to objednáš a napíšou ti odstavec o tom co všechno je ale klima houno.

Prostě tě to nenapadne. Jsem *****, unavenej, v tomto se nevyspim, uvažuju, že kvůli deckam tu zůstanu do středy a pak asi přes booking zkusím hotel jinde. Nebo pojedeme rovnou domů.

Na recenze sem fotil co nam dali za sklinku, sedíme ne v restauraci, ale taky na terase, co nejdál od jídla... Atd...

Sem si vzpomněl na dobu, kdy český turista kategorie tři...

Fakt mám chuť někomu rozbít hubu...

Jo a v tom jediným baráku bez klimy jsou tady další Češi (podle aut zadní chudáci)..., takže Invii už podezírám z vychcanosti...

Tam je problém ten, žes dal do vyhledávače samo klima, ale v momentě kdys klikl na famiki room, tak tento automaticky hodilo s nutným příplatkem tady do těch sraček.

A fakt v 35 stupních... Lahutka.

-- 5. 7. 2025 23:30 --

Mimoto,.my jsme aspoň v přízemí a máme fakt dva celky pokoje. Ale ti ostatní Češi jsou nahoře v podkroví toho baráku... Ti musí trpět jak hovada...

A pak napíšou recenzí 4,5 hvězd...

Kura.

To je fakt demence.

-- 5. 7. 2025 23:34 --

Já sem ***** tak, že sem ještě nebyl a to jsem tolerantní. Jak jsem uviděl tu špinavou sklinku co nám dali, tak už sem se neudržel a mají to za jednu hvězdičku.

Hotelu v Pise jsem lupl rovnou 5 a dtto restauraci.

Ale tady pro tu rádoby hogofogo opicarnu už nemám dobrýho slova.

Holt žena náletěla (vypadalo to všechno cajk) a já to teď odseru... To vedro mi nedělá dobře...

-- 5. 7. 2025 23:41 --

Já mám doma celej komplet barák klimatizovanej, dtto kancle, a pak jedu tady za 70 tisíc do kanálu...

Já byl v neklimatizovanym hotelu naposledy snad před dvaceti lety. Já mám chlazení i v Beskydech a hotely v Alpách objednávám s Klímou, kdyby náhodou bylo tepleji než je zdravo. A teď tohle...

Jinak jako more je tady asi hezky... Silnice taky a lidí jsou fajn... Až tady na tuhle stoku co jsme.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 6. 7. 2025 00:09

Ajajaj :D My doma klimu nemáme, takže jestli s náma taky tak vyjebou (family room máme), tak jsme aspoň zvyklí
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod polda 6. 7. 2025 00:20

Má se postupně ochlazovat, aspoň větrák bych si koupil když už.
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod MirecBA 6. 7. 2025 00:40

Teraz prisli mladi z vonka do priestoru, kde je max 26, hned klima a na 17
Energie su stale moc lacne, chce to cenu el. zvysit aspon 3x
MirecBA
Guru

Odeslat příspěvekod puk123 6. 7. 2025 00:41

Arnie J píše:
m_tsch píše:V Regensburgu před hotelem stojí zajímavý auto.

to by mě teda zajímalo, kdo teď vyvíjí takové auto

BMW. Ty blinkry jsou falešné.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 6. 7. 2025 04:57

Tak já ani nespím. Usnu tak na půl hodinky...

Jo zmr...di.nam prý půjčí větrák. Ale to je další tepelný zisk do prostoru a hrkač navíc (už teď tady vrčí lednička na houno)

No nic prostě pro mne poučení, že prostě musím všechno, ale všechno zkontrolovat a že i ve středomoří je někdo schopen v 21. století prodávat 4* hotel bez Klimy.

Jako přisam Bohu já jako sem schopen ustát leccos, vím že nikdo a nic není perfektní, ale prostě tohle je regulérní výjeb.

-- 6. 7. 2025 05:02 --

Já bych jim sulinum, kdybych měl tu sílu tu klimatizací tady dodělal... Mají tady všude najebany sinclairy, to je dneska do 15 tis. i s montáží..to.clovrknzaolati víc za cestu sem...

-- 6. 7. 2025 05:03 --

Teď je tady 28, pocitová 31... Z...i
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod ale 6. 7. 2025 05:34

Hm, přemýšlím jestli jsem kdy v hotelu použil klimu k něčemu jinému než abych si s ní přitopil :)

Btw. proč jezdíš v červenci do Itálie, když ti vadí horko?
C220d (S206)
ale
šek

Předchozí stránkaDalší stránka