Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
garážmistr píše:Záleží na měřítku. Mám ty Fiesty celkem projetý. Takže jo, můžeme se bavit, jak jeden nebo druhej jede líp. Optikou toho co běžně používáme je to výkonově ***** s jebkou.
XB_1 píše:Ty auta jsou do mesta, tam je to cajk. Ty to beres z pohledu řidiče, co jezdi dalky v prumerne nakupni tasce, ale na dalky jsou proste jina auta. Uz jen kvuli bezpečnosti.
XB_1 píše:Ta 1.3ka aspon vydrzi neuveritelne. Se s tim courame po par km, většinu casu to jezdi studeny, olej drzi, servis jednoduchej, je to takovej nezmar. Co jsem koukal na pp na spotrebu,co tam ma zena, tak 6.8. Kdyz jsme to vytáhli trochu dal za Prahu, tak do 6,5 bezpecne, ale to dam casto i s mondeem
Arnie J píše:garážmistr píše:Záleží na měřítku. Mám ty Fiesty celkem projetý. Takže jo, můžeme se bavit, jak jeden nebo druhej jede líp. Optikou toho co běžně používáme je to výkonově ***** s jebkou.
Já nejel ani jedním, jen vím, že 1.3 je stará ***** něco jak motor z Favorita, zatímco 1,25 je moderní točivý motor. Tolik teorieJe jasné, že je to jinak ***** s jebkou.
Pajjoun píše:garážmistr píše:Up točí ve 150km/h 3200ot. Slušný dálniční vozidlo.
Rapid cca 3000.
glider píše:Arnie J píše:garážmistr píše:Záleží na měřítku. Mám ty Fiesty celkem projetý. Takže jo, můžeme se bavit, jak jeden nebo druhej jede líp. Optikou toho co běžně používáme je to výkonově ***** s jebkou.
Já nejel ani jedním, jen vím, že 1.3 je stará ***** něco jak motor z Favorita, zatímco 1,25 je moderní točivý motor. Tolik teorieJe jasné, že je to jinak ***** s jebkou.
Vidim ta.
XB_1 píše:Ta 1.3ka aspon vydrzi neuveritelne. Se s tim courame po par km, většinu casu to jezdi studeny, olej drzi, servis jednoduchej, je to takovej nezmar. Co jsem koukal na pp na spotrebu,co tam ma zena, tak 6.8. Kdyz jsme to vytáhli trochu dal za Prahu, tak do 6,5 bezpecne, ale to dam casto i s mondeem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků