Bohužel je zařazeno k těmto autům.
A z tohoto pohledu je drahé. Ke Cliu je Fiesta, ne?
Bylo počítáno mezi ty dražší. navíc Fiesta nebyla dražší o tolik a byla považována za dospělejší.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
speleo píše:1.4 59kW dávali i do menšího a lehčího Fusiona či Fiesty a i tam se řada lidí shodla, že ta 1.6 je prostě dynamicky lepší.
speleo píše:No, podle mnohých to s tím moc nejede, je to pro fakt klidný řidiče. Obyčejná 1.6 74kW je podle mě lepší. 1.4 59kW dávali i do menšího a lehčího Fusiona či Fiesty a i tam se řada lidí shodla, že ta 1.6 je prostě dynamicky lepší.
Pajjoun píše:speleo píše:No, podle mnohých to s tím moc nejede, je to pro fakt klidný řidiče. Obyčejná 1.6 74kW je podle mě lepší. 1.4 59kW dávali i do menšího a lehčího Fusiona či Fiesty a i tam se řada lidí shodla, že ta 1.6 je prostě dynamicky lepší.
Dynamiku neřešíme. Je to na 5km z a do práce. Na ježdění je mocný TDI.
Jde mi o nějaký jasný faily. Jako teď každej řeší u dvoulitru, co byl ještě pár let zpátky nejlepší a robustní motor a teď se každýmu vysypal.![]()
Že to bude trpět a něco se vysere dřív nebo pozdějš je jasný. Ale tak zajímá mi, jestli to má nějaký extra blbý bolístky, nějaký stupidní řešení co je drahý, nebo tam hrozí jen to, co na každý ojetý *****.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků