Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Tomas B píše:Tak jemu na výkupu ve Fordu řekli 420, takže předpokládám, že by se to dalo i za víc než 420, 400 by to bylo pro mě.
Na olej bych se ho zeptal, neptal jsem se. Olej 5-7tis.km by u ženy znamenalo jednou za dva roky. No, já spíš potřeboval jasný ne, abych nad tím úplně přestal přemýšlet, když je to stejně tak o 70-90 víc než jsem počítal dohromady i s náklady na dovoz Tourana v dieselu z Německa.
Arnie J píše:K86 píše:za ty 3 roky vlastneni ten motor dosahl fakt dost negativni povesti.
Nakup cca 205(s rozpocitanym odpisem a doplatkem DPH) prodej 149 na ruku. Jinak 240 vs 149.
30 za rok mi přijde na pohodu ... necelých 20 ve tvém případě potom úplně nejvíc na pohodu ... fakt nevim cos čekal, že to bude stát pořád stejně?
_maty_ píše:Tomas B píše:Tak jemu na výkupu ve Fordu řekli 420, takže předpokládám, že by se to dalo i za víc než 420, 400 by to bylo pro mě.
Na olej bych se ho zeptal, neptal jsem se. Olej 5-7tis.km by u ženy znamenalo jednou za dva roky. No, já spíš potřeboval jasný ne, abych nad tím úplně přestal přemýšlet, když je to stejně tak o 70-90 víc než jsem počítal dohromady i s náklady na dovoz Tourana v dieselu z Německa.
Pokud je pro tebe akceptovana spotreba mezi 8-10/100 tak smele do nej
_maty_ píše:Tomas B píše:Tak jemu na výkupu ve Fordu řekli 420, takže předpokládám, že by se to dalo i za víc než 420, 400 by to bylo pro mě.
Pokud je pro tebe akceptovana spotreba mezi 8-10/100 tak smele do nej
Arnie J píše:ale když to nejezdí, tak to nežere
glider píše:5,5 lahka noha
5,7 s priedbiehanim
6,1 najrychlejsi?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků