Ahoj, chtěl bych se zeptat. 8 let vlastním stařičkou Alfu Romeo a chci si v březnu kupovat nové ojeté auto. U Alfy už mě nic nezaujalo, auta jako BMW nebo Mercedes mi příjdou pozérský...nic ve zlým. Balancuji nad propastí mezi rozumným autem Škoda/VW nebo pokud bych se chtěl odlišit tak Mustang.
Řešil jsem to se svým mechošem dneska a ten mi řekl, že Mustangy do 2010 mají tuhou torzní nápravu jak starej Žigul a že s tím skončím snadno ve škarpě. Samozřejmě už jen z toho, že máte 300 koní nebo i víc čistě na zadek je něco, z čeho mám respekt. Ale Mustanga bych chtěl novějšího. Něco kolem roku 2015. Ecoboosta
A tak mě zajímá, jestli nevíte, jak se tyhle novější auta chovají, jestli jsou bezpečnějí ovladatelnější nebo je to něco, s čím nechcete na mokru vůbec jezdit. Kamoš měl bavoráka F30, ted G20 čistě zadokolky ale to má takový systémy, že to vůbec nešlo utrhnout i když jsme se snažili hodně.
Jestli má vůbec cenu se po těch autech dívat. Protože zase nechci auto, se kterým bych měl strach projet každou zatáčku. V tomhle předokolky lepší a s těma zadohrabama prakticky žádnou zkušenost nemám.
Díky